BGRegistar.com

Славина 2007 ООД

Информация

Славина 2007 ООД е българска компания със седалище и адрес на управление град София.

 

Семейна фирма учредена през 1991 година, утвърдила и наложила се като лидер на пазара с дейност фокусирана в слухопротезирането. Предлага цялостни решения, за подпомагане на хората с увреден слух.

 

Обхватът на дейност включва продажба, дистрибуция и сервиз на висококачествени и разнообразни слухови апарати - слухов апарат очила, слухов апарат очила по костен път, слухов апарат диадема, слухов апарат лента за коса.

 

Славина 2007 ООД

 

Славина 2007 ООД е фирма създадена от Катерина и Манчо Маневи, специалисти с богат, дългодишен опит в областта на слухопротезирането. Ангажирани с подпомагане на хората с проблеми на слуха.

 

Компанията е официален представител за България на Phonak - Швейцария. Предлага на българския пазар високотехнологични продукти с марка Phonak.

 

"Славина" е слухопротезирала повече от 50 000 души в цяла България.

 

Екипът от професионалисти работи в името на пациента, а натрупаният през годините опит в областта е гаранция за качеството на обслужване и услуга.


Славина 2007 ООД предлага слухови апарати на испанската фирма GAES/ Royaltone ©: дигитални слухови апарати, предназначени за хора с голяма слухова загуба на много изгодни цени.

 

Славина 2007 ООД

 

Славина 2007 ООД  предлага още слухови апарати на австрийската фирма BHM, предназначени за хора, чуващи по костен път: слухов апарат очила по костен път, предлага се и нов модел диадема, както и модел във вид на лента за коса.


Фирмата предлага изработване на индивидуални отливки на слухови апарати в Швейцария. В обектите на компанията се предлага и услугата "Сервиз на слухови апарати".

 

 

 

 

Контакти

СЛАВИНА 2007 ООД

Пловдив, ул. Пролет № 2, ет. 2
032628930
0889910525, 0888219868