BGRegistar.com

Славекс

акция ямбол, алкохол ямбол, брошура ямбол, верига магазини славекс, верига магазини ямбол, верига маркети славекс, верига супермаркети ямбол, верига хранителни магазини славекс, домашни потреби ямбол, магазин за хранителни стоки ямбол, наложила се верига супермаркети в ямбол, намаления хранителни стоки ямбол, ниски цени хранителни стоки ямбол, плодове и зеленчуци ямбол, предпочитана верига супермаркети в ямбол, препоръчана верига супермаркети в ямбол, промишлени стоки ямбол, промоция хранителни стоки ямбол, разнообразие от колбаси ямбол, разнообразие от стоки ямбол, славекс, супермаркет славекс, супермаркет ямбол, супермаркети славекс, търговия на едро ямбол, утвърдена верига супермаркети в ямбол, хляб ямбол, хранителен магазин веселиново, хранителен магазин зимница, хранителен магазин на ниски цени ямбол, хранителен магазин тенево, хранителен стоки на достъпни цени ямбол, щанд за диетични и диабетични храни в ямбол

Информация

Славекс

Славекс ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания с утвърдено и доказано име, специализирана в търговия на едро и дребно с хранителни и промишлени стоки и разносна търговия.

 

Учредена през 1991 г. в град Ямбол и още от основаването си, компанията се стреми максимално да задоволява изискванията на своите клиентите и партньори.

 

славекс търговия на едро и дребно

 

Разполага с осем собствени търговски обекта за търговия на дребно.

 

В супермаркет Славекс има изграден щанд за диетични и диабетични храни, за прясно приготвена храна, тук може да се даде заявка за приготвяне на определена храна за конкретна дата.

 

Супермаркет Славекс разполага с щанд за домашни потреби, подаръци и парфюмерия.

 

Във всички магазини от веригата, разплащането може да става с всички дебитни и кредитни карти и всички видове ваучери за храна и подаръци.


Славекс е една от първите фирми в град Ямбол, която извършва разносната търговия в града и Ямболски окръг. В момента извършва разносна търговия в градовете Ямбол, Елхово, Стралджа, Тополовград, Болярово, Сунгурларе и в съответните общини, по предварително дадена заявка. Продажбата на стоки на едро е съчетана с безплатен транспорт до клиента.

 

Славекс поддържа дългогодишни партньорски отношения с най-големите български производители и вносители, с което гарантира качество и гъвкавост в цените на предлаганите стоки.

 

Компанията се е наложила и утвърдила, като лидер в своя бранш, радва се на добър авторитет и постоянни клиенти.

 

Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

 

Клиентите и партньорите високо ценят експедитивността, коректността, надеждността и отлично платежно поведение на фирмата.

 

Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.


Широко стъпила на пазара, Славекс се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на дейността си. Стреми се те да бъдат обслужени максимално бързо, с индивидуално внимание и коректно отношение.


Компанията се представлява от инж. Слави Славов в качеството на Управител.

 

Контакти

Славекс

Ямбол, ул. Граф Игнатиев 42А
046661679, 046664023
0887979560
046664023