BGRegistar.com

Складови системи и стелажи ЕООД

висококачествени метални скари софия, висококачествени метални шкафове софия, висококачествени складови системи, висококачествени стелажни системи, етажни системи мецанин, изработка доставка и монтаж на стелажи, изработка на складови системи софия, изработка на стелажни системи софия, качествени складови системи софия, качествени стелажни и складови системи, качествени стелажни системи софия, конвенционални стелажи за палети, многоетажни стелажи с пешеходни нива, монтаж на складови системи софия, монтаж на стелажни системи софия, производител на архивни стелажи софия, производител на гравитационни стелажи софия, производител на индустриални стелажи софия, производител на конзолни стелажи софия, производител на метални скари софия, производител на метални шкафове софия, производител на мецанин системи софия, производител на подвижни стелажи софия, производител на рафтови стелажи софия, рафтови стелажни системи с различен капацитет, складови системи и стелажи еоод, складови системи с високо качество, стелажи drive in, стелажи с различен капацитет на товаримост, стелажни системи с високо качество, фирма изработваща складови системи софия, фирма изработваща стелажни системи софия, фирма производител на метални скари софия, фирма производител на метални шкафове софия, фирма производител на складови системи, фирма производител на стелажни системи

Информация

Информация

Складови системи и стелажи ЕООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на бизнеса, предлагаща качествени решения. Наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.


Специализирана в проектиране, производство, търговия, доставка и монтаж на складови системи, архивни и магазинни стелажи с различен капацитет на товаримост, изработени от висококачествени материали.


Развивайки дейността си, Складови системи и стелажи се утвърди като сигурен и коректен партньор на ANEMOS - Италия и Scaffsystem - Италия.


Дружеството притежава всички необходими регистрации, удостоверения и лицензионни документи за професионално и качествено изпълнение на своята дейност.


Разполага с необходимите международни сертификати за качествен контрол на ISO 9001: 2008 отговарящи на европейските стандарти за безопасност; сертификат ISO 9001:2015 - система за управление на качеството; Лиценз CYPE - Проектантски софтуер за метални конструкции.


Следейки развитието на пазара, дружеството се стреми да отговари на високите изисквания на своите клиенти, предоставяйки им разнообразни решения и консултации във връзка със специфичните нужди на всеки отделен клиент.

 

Изработва стелажни системи по индивидуален проект на клиента.


Предлага гаранционни и извънгаранционни сервизни услуги.


Благодарение на богатия си опит и прецизна работа Складови системи и Стелажи ЕООД се наложи и утвърди като една от най - добрите фирми в своя бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор не само на територията на България, но и извън страната.

 

Разполага с висококвалифицирани експерти с богат опит, притежаващи високо ново на работа в екип, комуникативност и креативност.

 

Дружеството се представлява от г-н Радослав Данчев в качеството на Управител.

 

 

Дейност

 

Складови системи и стелажи ЕООД работи за своите клиенти, като залага на високо - технологично производство, включващо изработка, доставка и монтаж на стелажни и складови системи, различни видове индустриални стелажи, подвижни стелажи, архивни стелажи, рафтови стелажни системи с различен капацитет на товаримост, конзолни стелажи, мецанин системи и други.


Основни приоритети в политиката на фирмата са предлагането на гъвкави ценови решения и изграждането на дългосрочни отношения с клиентите, чрез осигуряване на богато продуктово разнообразие, комплексно обслужване и постоянно високо ниво на качеството.


За успешното развитие на компанията спомага екипът от специалисти с богат опит в сферата си на дейност. Вложеният огромен ресурс от знания, труд, както и изключително доброто качество, дават възможността на фирмата да се утвърди като надежден и предпочитан партньор на редица големи обекти и складове в страната и чужбина.

 

Контакти

 

Производствена и складова база

 

гр. Божурище
бул. Европа 10


тел.: +359 889 053005
e-mail: office@stelaji-sss.com

 

 

Централен офис


гр. София
бул. инж. Иван Иванов 70Б, офис 3, вътрешен двор

 

тел.: +359 884 452123
e-mail: office@stelaji-sss.com

 

 

гр. Варна
ул. Крали Марко 26, офис 2


тел.: +359 878 722595
e-mail: office@stelaji-sss.com

 

 

Контакти

Складови системи и стелажи ЕООД - Главен офис

София, бул. инж. Иван Иванов 70Б, Офис 3, вътрешен двор
0889053005

Складови системи и стелажи ЕООД Производствена и складова база

Божурище, бул. Европа 10, на площадката на Военно ремонтен завод ТЕРЕМ
0889053005