BGRegistar.com

СКАНИЯ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Информация

СКАНИЯ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Скания България ЕООД е основана през 1998 година със седалище село Герман.

 

Развива своята дейност в областта на авто услугите. Занимава се с продажба и сервиз на товарни автомобили и автобуси с марка Скания.

 

Скания е международна компания с присъствие в повече от сто държави. В България фирмата има дистрибутор, четири собствени и един независим дилър за продажба и сервиз.

 

Скания България ЕООД е дистрибутор на Скания и предлага автобуси и камиони, поддържащи висок стандарт, което ги прави естествен избор за шофьорите по целия свят.

 

Транспортът е бизнес, основаващ се на доверието. Хората ежедневно разчитат на навременен и качествен транспорт. Надеждността и експлоатационните срокове обаче не са просто даденост. Те са продукт на дългогодишната традиция на Скания да предоставя на Вашия бизнес точно това, от което се нуждаете.

 

С богатството на избора и множеството модулни конфигурации възможностите са безкрайни. Това е едно страхотно преживяване. Това е Скания.

 

Предлага пълна гама от автобуси за обществен транспорт. Автобусите на Скания са известни със своята забележителна икономичност. Всеки компонент е създаден с цел да увеличи производителността на превозното средство и да приложи стандарти от световен клас за икономия на гориво, управляемост, поведение на пътя, надеждност и експлоатационен живот.

 

Всеки модел може да се промени според нуждите Ви, така че да гарантира най - доброто решение за съответния тип транспорт по отношение на капацитет на пътници, планове за седящи места, нива на комфорт и други ключови критерии.

 

Скания предлага двигатели за индустриални цели, за мореплавателни съдове и за произвеждане на електричество. Двигатели, които захранват Вашия бизнес.

 

Снабдяването с енергия включва всички отличителни характеристики, които са разпространили използването на двигателите на Скания сред операторите, независимо къде и как се използват те, предлагащи нисък разход на гориво, висока степен на надеждност и време на експлоатация, както и отлична обща икономичност.

 

Скания произвежда едни от най - добрите камиони, автобуси и двигатели в света.

 

Скания България ЕООД ги поддържа с услуги, предоставящи ползи, надеждност и висока степен на експлоатационно време, като така получавате и отлична възвръщаемост на Вашата инвестиция.

 

Услугите на Скания подпомагат развитието и разрастването на Вашия бизнес.

Контакти

СКАНИЯ БЪЛГАРИЯ ЕООД

Герман, ул. Среден път № 1
029705400, 029705410
0886660001