BGRegistar.com

Ситара - М ЕООД

верижен стълбищен транспортьор, верижни стълбищни транспортьори, вертикален подемник за хора с увреждания, вносител на стълбищни платформи, вносител на съоръжения за инвалидни колички, вносител на транспортьори за хора с увреждания, платформен подемник за право стълбище, платформен подемник за стълбища със завои, платформен подемник за хора с увреждания, платформени асансьори за хора с увреждания, подемни съоръжения за хора с увреждания, подемни съоръжения и платформени асансьори, подемник за басейни ikaros, подемници за басейни и за самолети, подемници за самолети delphin poollift, подемници за хора с увреждания, подемници и транспортьори за хора с увреждания, сервиз на подемници за хора с увреждания, ситара м еоод, ситара м еоод овча купел, ситара м еоод софия, стълбищни платформи omega, стълбищни платформи за хора с увреждания, съоръжения за инвалидни колички, транспортьори за хора с увреждания

Информация

Ситара-М ЕООД - платформени асансьори за хора с уврежданияСитара - М ЕООД е българска компания, специализрана в продажба на подемни съоръжения и платформени асансьори, предназначени за хора с увреждания.

 

Оторизиран представител за България на водещите европейски производители и доставчици на подемните съоръжения за хора в неравностойно положение.:

 

  • CAMA Lift Aps - Дания и шведската фирма CIBES Lift AB - производители на платформени асансьори, предназначени основно за хора с увреждания.

 

  • Австрийската фирма Lehner Lifttechnik GmbH и MPR LIFTS AB - Швеция - производители на съоръжения, осигуряващи комфорт и достъпна среда на хората със затруднения в придвижването използвайки инвалидни колички.


Предлаганите съоръжения съответстват на Закона за безопасност на уредите, на Европейска Директива 89/336/ЕО, на Директива 73/23/ЕО, както и на Европейския стандарт за платформени подемници EN 81-41. Всички съоръжения притежават СЕ маркировка, доставят се с Декларация за съответствие и се монтират на място от обучени специалисти.

 

Ситара - М се стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за хората с увреждания: стълбищни платформи, вертикални платформени подемници, верижни стълбищни транспортьори, платформни подемници за басейни и за самолетни стълби.

 

Предлаганита изделия са с уникални проектантски и технически решения, целящи да превърнат високото качество в тяхна неизменна характеристика. Осигурено е сервизно обслужване от висококвалифицирани специалисти.

 

Разширявайки постоянно предлагания асортимент, Ситара - М се развива и продължава да изненадва своите клиенти с разнообразие от качествени изделия на конкурентни цени.

 

От основаването си до днес, фирмата е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша. Държи на коректността, бързо обслужване и качество на предлаганите изделия.

 

Ситара - М работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Фирмата се е утвърдила и наложила с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.

 

Ситара - М ЕООД е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.

 

 

Контакти

Ситара - М ЕООД

София, Столична
0888732327