BGRegistar.com

Системи за сигурност - Анди - Услуги

andy, анди, анди л, анди л еоод пловдив, анди пловдив, видеоконтрол, дистрибутор на системи за сигурност, дистрибутор на системи за сигурност пловдив, електроинсталации, изграждане и поддръжка на системи за сигурност, изграждане на системи за сигурност пловдив, изграждане на структурни кабелни системи, оборудване на системи за сигурност пловдив, охранителна техника, поддръжката на системи за сигурност пловдив, пожарогасене, пожароизвестяване, продажба на качествени домофонни системи , продажба на многоабонатни системи , продажба на пожарогасителни системи с аерозол, продажба на сигурни противопожарни системи, проектиране на системи за сигурност пловдив, професионален монтаж на видеодомофони, решения за периметрова охрана, сервиз на системи за сигурност пловдив, сигнална и охранителна техника, сигнална техника, сигнална техника пловдив, системи за видеонаблюдение, системи за контрол на достъп , системи за наблюдение и сигурност пловдив, системи за сигурност анди, системи за сигурност анди пловдив, системи за сигурност от анди, системи за сигурност пловдив, сот

Услуги

От основаването си до днес, Анди - Л e изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, поемайки дългия път към успеха.

 

Утвърдила и наложила се, като една от водещите компании, предоставяща:


Пълно комплексно обслужване – консултации, проектиране, доставка, монтаж, гаранционен сервиз и абонаментна поддръжка.


Консултации – избор на оптимални решения в съответствие с желанията на клиентите и спецификата на обектите.


Проектиране – изготвяне на пълна проектна документация в съответствие с действащите строително-технически и противопожарни норми и международни стандарти.


Доставка на оборудване – висококaчествени и надеждни продукти на световно признати марки – Sony, Samsung, Avigilon, Dahua, Fujifilm, Axxon, SBI, Satel, Tecnoalarm, Xtralis, Job Detectomat, Global Fire Equipment, Tyco, FirePro, Anson, Competition, Primion, Southwest Microwave, и др.


Монтаж – инсталация, настройка, пуск и сертифициране на системите, обучение на персонала, планиране и комплексно управление на проектите.


Сервиз – гаранционен и извънгаранционен сервиз, абонаментна поддръжка и обслужване на системите.

 

През годините успешно се е наложила на българския пазар, посредством високото качество и достъпните цени на предлаганите продукти и услуги.

 

Стреми се да обслужва своите клиенти максимално бързо, с индивидуално внимание и коректно отношение.

 

Анди - Л  работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаймно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.

 

Наложила се с доброто име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, което успешно помага да се утвърди на българския пазар, като коректен и предпочитан партньор.

 

Богатият опит трупан през годините и креативните решения са в основата, компанията да се наложи като лидер в своя бранш.

Контакти

Системи за сигурност - Анди

Пловдив, ул. Карловско шосе 16Б, Комплекс "Анди"
032904000
032904004