BGRegistar.com

Системи за сигурност - Анди

andy, анди, анди л, анди л еоод пловдив, анди пловдив, видеоконтрол, дистрибутор на системи за сигурност, дистрибутор на системи за сигурност пловдив, електроинсталации, изграждане и поддръжка на системи за сигурност, изграждане на системи за сигурност пловдив, изграждане на структурни кабелни системи, оборудване на системи за сигурност пловдив, охранителна техника, поддръжката на системи за сигурност пловдив, пожарогасене, пожароизвестяване, продажба на качествени домофонни системи , продажба на многоабонатни системи , продажба на пожарогасителни системи с аерозол, продажба на сигурни противопожарни системи, проектиране на системи за сигурност пловдив, професионален монтаж на видеодомофони, решения за периметрова охрана, сервиз на системи за сигурност пловдив, сигнална и охранителна техника, сигнална техника, сигнална техника пловдив, системи за видеонаблюдение, системи за контрол на достъп , системи за наблюдение и сигурност пловдив, системи за сигурност анди, системи за сигурност анди пловдив, системи за сигурност от анди, системи за сигурност пловдив, сот

Информация

Системи за сигурност Анди Пловдив

 

АНДИ е една от водещите компании на българския пазар в проектирането, изграждането и поддръжката на системи за сигурност, слаботокови и електроинсталации.

 

Създадена през 1993 г. в град Пловдив и вече 27 години предлага на своите клиенти и партньори високотехнологични решения и концепции.

 

АНДИ концентрира усилията си в дистрибуция, проектиране, изграждане и поддръжка на системи за сигурност.  Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки бизнес.

 
Основните сфери на дейност са:
 
Видеонаблюдение; 
Пожароизвестяване; 
Пожарогасене; 
Контрол на достъп; 
Сигнално-охранителни системи; 
Елекроинсталации; 
Периметрова охрана; 
Озвучаване и оповестяване; 
Видеодомофонни системи; 
Структурни кабелни системи; 
Паркинг системи; 
Газ сигнализация; 
Интегрирани системи за сигурност Сградна автоматизация (BMS); 
Хотелски интегрирани системи; 
Автомобилни системи.
 
АНДИ е изключителен представител за България на световно признати фирми в областта на ситемите за сигурност като:  Sony, Samsung, Avigilon, Dahua, Fujifilm, Axxon, SBI, Satel, Tecnoalarm, Xtralis, Job Detectomat, Global Fire Equipment, Tyco, FirePro, Anson, Competition, Primion, Southwest Microwave и др.

 

АНДИ има собствени офиси в София, Пловдив, Варна, Бургас, Стара Загора, Велико Търново и Кърджали, в които работят 240 служители административен и технически персонал. Монтажните екипи разполагат с повече от 70 специално оборудвани автомобила, пълен набор от машини, инструменти и подемна техника за изпълнение на проектите.

 

Централният офис на АНДИ в град Пловдив от 2008 г. е разположен в новопостроена сграда с модерен шоурум, административни и търговски офиси, складова база, конферентни зали, зали за обучение, проектантски отдел, сервиз, специализирано хале за монтаж на автоаксесоари и цех за производство на спринклерни инсталации.

 

Екипът от компетенти специалисти, работи непрекъснато върху задоволяването на нарастващите нужди, потребности и изисквания на потребителите.


Благодарение на богатия си опит и професионално отношение към своите клиенти, Анди - Л ЕООД се е утвърдила, като лидер в своя бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор.


Компанията се представлява от г-н Светлозар Андреев в качеството на Управител.

 

Контакти

Системи за сигурност - Анди

Пловдив, ул. Карловско шосе 16Б, Комплекс "Анди"
032904000
032904004