BGRegistar.com

СИРК ЕООД

абкант машина със cnc управление, електродъгова метализация и боядисване гурково, електродъгова метализация на повърхности гурково, изработка на бункери гурково, изработка на конструкции с мембрани, изработка на конуси и зърносъдържатели, изработка на трибуни и сцени гурково, изработка на уникални метални детайли, изработка на уникални метални конструкции, конструкции и профили, лазерно и плазмено рязане, лазерно рязане и огъване с абкант, лазерно рязане и огъване с абкант машина, лазерно рязане с абкант машина, лазерно рязане с абкант машина със cnc управление, метални изделия, модерна технология на лазерно рязане, огъване с абкант, огъване с абкант машина, огъване с абкант машина със cnc управление, препоръчана фирма за метални конструкции, препоръчана фирма за металообработка гурково, прецизно лазерно рязане гурково, проектиране на конструкции с мембрана, проектиране на уникални метални конструкции, рязане и огъване на тръби и профили, сирк вашият бизнес партньор, сирк еоод, сирк лоялен и коректен партньор, уникални метални конструкции гурково, фирма за лазерно рязане гурково

Информация

СИРК ЕООД

СИРК ЕООД е учредана през 2005 година от г-н Жулберт Жан Мари Валтер - собственик и управител, със седалище град Гурково, област Стара Загора.

 

СИРК ЕООД Гурково - изработка на уникални метални конструкции

 

Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, една от водещите в областта на металопроизводството. Обхватът на дейност включва металообработка. 

 

 

 

СИРК ЕООД - ГурковоКомпанията е специализирана в изработката на уникални метални конструкции и детайли посредством модерна технология на лазерно рязане.


Екипът от квалифицирани специалисти, работещи във фирмата, ще Ви предложи изчерпателна, компетентна консултация за най - подходящото оборудване в зависимост от спецификата и потребностите на Вашето производство.

 

СИРК разполага със собствена база, намираща се в индустриалната зона на град Гурково, оборудвана с модерна техника и машини за рязане, огъване, заваряване, защитни покрития и други.

 

СИРК ЕООД - ГурковоОт началото на 2013 година на територията на фирмата работи модерна машина за лазерно рязане на фирма TRUMPF - TruLaser 3040, на която се прави разкрой на листов материал с дебелина до 22 мм. за черна стомана, до 15 мм. за неръждаема стомане и 10 мм. за алуминий, с размери на листа до 2000 х 4000 мм.

 

 

 

СИРК ЕООД разполага с най - модерните и нови машини, с висококвалифициран персонал, което е гарнция за високото качество на изделията излизащи от производство.

 

 СИРК ЕООД - Гурково

Предлага проектиране, изработка и монтаж на уникални метални конструкции, конструкции с мембрани, трибуни и сцени от всякакъв тип, бункери, конуси и зърносъдържатели за хранително - вкусовата промишленост.

 

 

 


СИРК ЕООД - услуги за пясъкоструене, електродъгова метализация и боядисване.

 

 

КОНТАКТИ

 

гр. Гурково

кв. Индустриален

 

e-mail: sirc.bulgaria@gmail.com
е-mail: office@sirc.bg
e-mail: sirc.bulgarie@mail.bg

уеб сайт: www.sirc.bg 

 


Даниел Димов - Управител  

 

тел.:  +359 878 911 737 

е-mail: d.dimov@sirc.bg

 


Павел Илиев - Директор производство

 

тел.: +359 878 598 685 

е-mail: iliev.pd@sirc.bg

Контакти

СИРК ЕООД

Гурково, кв. Индустриален
0878911737, 0878598685