BGRegistar.com

СИНЕРДЖИ ДИЗАЙН ГРУП ООД

Информация

Информация

 

Синерджи Дизайн Груп е дизайнерско студио със седалище град София.

 

Специализирано студио за интериорен и мебелен дизайн. 

 

Разработва интериорни проекти за жилищни и обществени пространства, вътрешно обзавеждане, дизайн на мебели и планиране на пространствено оформление.

 

Синерджи Дизайн Груп е търсен партньор при проекти за висококачествено обзавеждане на хотели, заведения и домове.

 

Предлага разнообразна продуктова колекция, възможност за изработка на мебели по размер, сертифицирани мебели и богат асортимент на склад с възможност за бърза доставка. Разполага с магазини в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас.

 

Екипът от опитни специалисти в областта на интериорния дизайн за дома и офиса, предлагат на клиентите цялостни решения с богато разнообразие от стилове, модели и цветове.

 

Стоян Пашов е дизайнер с усет за стил, красота и класа. Посредством своите идейни проекти, инж. дизайнер Стоян Пашов, внася изящество и уют, както и модерен дизайн в обзавеждането.

 

Използвайки дизайнерската си фантазия без ограничение, постига невероятни резултати.

 

Вследствие на дългогодишната си практика, натрупан опит и иновативни технологии в работата, Синерджи Дизайн Груп предлага богат асортимент от висококачествени продукти на достъпни цени.

 

Дизайнерското студио се стреми да предложи краен продукт с перфектна визия, носеща в себе си зрителна наслада и изключително високо качество, достойно за оценка от бъдещите поколения.

 

Ако желаете да се чувствате комфортно във вашия дом, офис, хотел, заведение или магазин може да се свържете със студио за интериорен и мебелен дизайн Синерджи Дизайн Груп и вашите мечти, ще се превърнат в реалност!

 

Синерджи Дизайн Груп подхожда индивидуално към всеки клиент, което гради взаимно доверие и успех!

 

 

Контакти

СИНЕРДЖИ ДИЗАЙН ГРУП ООД

София, кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 19
0888127272, 0877974188, 0894660549