BGRegistar.com

Синерджи Дизайн Груп ЕООД

високо качество, внимание към детайлите, дизайн на мебели с перфектна визия, изработка на мебели по размер софия, иновации и решения за дизайн на мебели, иновация, интериорен дизайнер стоян пашов, интериорен и мебелен дизайн софия, луксозни интериори, модерен дизайн без ограничения софия, модерен дизайн в обзавеждането софия, персонализиран лукс, персонализирани мебели, планиране на пространствено оформление, реалистични 3d визуализации, синерджи дизайн вашият бизнес партньор, синерджи дизайн вашият мебелен партньор, синерджи дизайн груп еоод, синерджи дизайн груп софия, синерджи дизайн еоод, синерджи дизайн софия, специализирано студио за екстериор софия, специализирано студио за интериор софия, стил с индивидуалност, стилен и класически дизайн софия, студио за дизайн синерджи, студио за дизайн синерджи софия, студио за интериорен и мебелен дизайн, студио за стилен и класически дизайн софия, цялостни решения за дизайн на мебели

Информация

Информация

Синерджи Дизайн Груп е специализирано дизайн студио за интериорен и мебелен дизайн със седалище град София. Разработва интериорни проекти за жилищни и обществени пространства, вътрешно обзавеждане, дизайн на мебели и планиране на пространствено оформление.

 

Синерджи Дизайн Груп е търсен партньор при проекти за висококачествено обзавеждане на хотели, заведения и домове.

 

Предлага разнообразна продуктова колекция, възможност за изработка на мебели по размер, сертифицирани мебели и богат асортимент на склад с възможност за бърза доставка. Разполага с магазини в градовете София, Пловдив, Варна и Бургас.


Екипът от опитни специалисти в областта на интериорния дизайн за дома и офиса,предлагат на клиентите цялостни решения с богато разнообразие от стилове, модели и цветове.

 

Стоян Пашов е дизайнер с усет за стил, красота и класа. Посредством своите идейни проекти, инж. дизайнер Стоян Пашов, внася изящество и уют, както и модерен дизайн в обзавеждането.

 

Използвайки дизайнерската си фантазия без ограничение, постига невероятни резултати.
Вследствие на дългогодишната си практика, натрупан опит и иновативни технологии в работата, Синерджи Дизайн Груп предлага богат асортимент от висококачествени продукти на достъпни цени.

 

Дизайнерското студио се стреми да предложи краен продукт с перфектна визия, носеща в себе си зрителна наслада и изключително високо качество, достойно за оценка от бъдещите поколения.

 

Ако желаете да се чувствате комфортно във вашия дом, офис, хотел, заведение или магазин може да се свържете със студио за интериорен и мебелен дизайн Синерджи Дизайн Груп и вашите мечти, ще се превърнат в реалност!

 

Синерджи Дизайн Груп подхожда индивидуално към всеки клиент, което гради взаимно доверие и успех!

 

Контакти

Синерджи Дизайн Груп ЕООД

София, бул. Симеоновско шосе 99
0888663222