BGRegistar.com

Симпто АД

Информация

Симпто АД е модерна, пазарно ориентирана компания със седалище град Айтос.

 

Специализирана, с обхват на дейност производство на инструменти и нестандартни изделия, метални изделия, конструкции и профили.

 

В годините от учредяването си до днес, Симпто АД изгражда репутацията си на лидер на българския пазар с дейност фокусирана в сферата на машиностроене и металообработка.

 

Стабилно стъпила на пазара, компанията работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори. Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша, поемайки дългия път към успеха.

 

Симпто АД развива дейност, отговаряща на изискванията на клиентите относно качество, професионално изпълнение и присъствие на пазарите в страната.

 

Екипът, зает в компанията работи професионално, отговорно, в крак с новото време, печелейки доверието на своите клиенти и партньори. Компанията широко е стъпила на пазара, радва се на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Симпто АД е с репутацията на коректна фирма, която благодарение на своята далновидност и гъвкава политика, на експедитивната си и прецизна работа, успя да се наложи като лидер на пазара в своята област.

 

Постоянното желание за развитие и предоставяне на висококачествени и надеждни продукти и услуги са нещата, които правят дружеството предпочитан партньор за работа.

 

Компанията се представлява от г-н Стойчо Минчев в качеството на Управител.

 

 

Контакти

СИМПТО АД

Айтос, Промишлена зона
055822667, 055822283