BGRegistar.com

Сигматех ЕООД

Информация

Сигматех ЕООД

Сигматех ЕООД е дружество учерено през 2003 година със седалище град Пловдив. Приемник на Сигма плюс, основана през 1997 година.

 

Фирма с доказано име, една от водещите на пазара предлагаща иновации и технологии за качествени решения. Стреми да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки, спазвайки принципите в дейността си - лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Обхватът на дейност включва разработка и производство на специализирани устройства и системи с вградена технология за сушене, измерването на влажност, електронни системи за промишлеността за следене на операторския контрол.

 

Специализираните устройства не са просто въведена логика и режими, те са основата на системата, а електрониката е само носител.

 

Всяка технология е изпитвана и оптимизирана в продължение на месеци, докато се постигнат най - добрите  резултати. Технологията е оптимизирана по качество, време на производителност, енергоемкост и постигане на най - адекватната реакция при непредвидени и аварийни ситуации.

 

Високата степен на автоматизация прави работа много лесна. Възможността за дистанционен контрол дават още по - високо ниво на сигурност и автоматична поддръжка.

 

Всички изделия на Сигматех ЕООД са с оригинална разработка.

 

При подбора на принцип на работа се изпитват всички известни и се избира най - удачния. Продължителните всеобхватни изпитания при възможно най - тежките условия са задължителни при всяка разработка. При всеки уред се обръща внимание от една страна на дуракоустойчивостта, а от друга на опростената работа с него.

 

Качеството на работата е основен приоритет. Всяко изделие се изпитва на няколко нива - като заготовка, като изделие и като цялостна система. Всяка конфигурация се тества поне 72 часа преди продажба.

 

Още при разработката се взимат в предвид всички крайни условия на работа. Макар и рядко, ако възникне сериозен проблем по време на гаранционния срок изделието се заменя с последния нов модел на същото изделие.

 

Сигматех приема и обръща внимание на всяка препоръка от клиентите. Всичко тава гарантира сигурната и безотказна работа на предлаганите изделия.

 

Стабилно стъпила на българския пазари, Сигматех работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори. Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

 

Следи развитието на пазара, като се стреми да отговаря на високите изисквания на потребителите. Своевременните инвестиции дават нов облик на фирмата и отварят нови перспективи за развитие.

 

Сигматех се радва се на добър авторитет и постоянни клиенти. Предлаганите подукти - влагомери, сушилни, умни камери са добре познати и търсени не само в България, но и в Макединия, Гърция, Румъния, Украйна, западна Европа и Азия.

 

Контакти

Сигматех ЕООД

Пловдив, ул. Кукленско шосе 7А, зад Практикер
0878120100, 0878120104