BGRegistar.com

Сигматех ЕООД

автоматизация за вакуумна сушилня , автоматизация на вакуумни сушилни, автоматизация на сушилни за масивна дървесина, автоматизация на сушилни за талаш, автоматизация на сушилня на пясък, влагомери за почва и биомаса, индустриална умна камера, оборудване за вакуумни сушилни, преносими влагомери за дървесни стърготини, препоръчан производител на влагомери, производител на влагомер за въздух , производител на влагомери , производство на влагомери за строителни материали, производство на влагомери със сонда, производство на индустриални влагомери, производство на преносими влагомери, производство на стационарни влагомери, пълна автоматизация на сушилни, сигматех, сигматех еоод, сигматех еоод пловдив, сигматех пловдив, система за автоматизация на сушилни за плодове , система за автоматизация на сушилня за дървесина

Информация

Сигматех ЕООД

Сигматех ЕООД е дружество учерено през 2003 година със седалище град Пловдив. Приемник на Сигма плюс, основана през 1997 година.

 

Фирма с доказано име, една от водещите на пазара предлагаща иновации и технологии за качествени решения. Стреми да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни, предлагайки решения за всеки, спазвайки принципите в дейността си - лоялност, коректност и взаимно доверие.

 

Обхватът на дейност включва разработка и производство на специализирани устройства и системи с вградена технология за сушене, измерването на влажност, електронни системи за промишлеността за следене на операторския контрол.

 

Специализираните устройства не са просто въведена логика и режими, те са основата на системата, а електрониката е само носител.

 

Всяка технология е изпитвана и оптимизирана в продължение на месеци, докато се постигнат най - добрите  резултати. Технологията е оптимизирана по качество, време на производителност, енергоемкост и постигане на най - адекватната реакция при непредвидени и аварийни ситуации.

 

Високата степен на автоматизация прави работа много лесна. Възможността за дистанционен контрол дават още по - високо ниво на сигурност и автоматична поддръжка.

 

Всички изделия на Сигматех ЕООД са с оригинална разработка.

 

При подбора на принцип на работа се изпитват всички известни и се избира най - удачния. Продължителните всеобхватни изпитания при възможно най - тежките условия са задължителни при всяка разработка. При всеки уред се обръща внимание от една страна на дуракоустойчивостта, а от друга на опростената работа с него.

 

Качеството на работата е основен приоритет. Всяко изделие се изпитва на няколко нива - като заготовка, като изделие и като цялостна система. Всяка конфигурация се тества поне 72 часа преди продажба.

 

Още при разработката се взимат в предвид всички крайни условия на работа. Макар и рядко, ако възникне сериозен проблем по време на гаранционния срок изделието се заменя с последния нов модел на същото изделие.

 

Сигматех приема и обръща внимание на всяка препоръка от клиентите. Всичко тава гарантира сигурната и безотказна работа на предлаганите изделия.

 

Стабилно стъпила на българския пазари, Сигматех работи професионално и коректно със своите клиенти и партньори. Изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

 

Следи развитието на пазара, като се стреми да отговаря на високите изисквания на потребителите. Своевременните инвестиции дават нов облик на фирмата и отварят нови перспективи за развитие.

 

Сигматех се радва се на добър авторитет и постоянни клиенти. Предлаганите подукти - влагомери, сушилни, умни камери са добре познати и търсени не само в България, но и в Макединия, Гърция, Румъния, Украйна, западна Европа и Азия.

 

Контакти

Сигматех ЕООД

Пловдив, ул. Кукленско шосе 7А, зад Практикер
0878120100, 0878120104