BGRegistar.com

СИАНА ЕЛЕКТРИК ЕООД

Информация

СИАНА ЕЛЕКТРИК ЕООД

Сиана Електрик ЕООД е фирма със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на търговията. Занимава се с вътрешна и външна търговия на енерго и електрооборудване, представителство в България на редица водещи в областта си заводи - производители в България, Русия и Украйна.

 

С цел по - пълното задоволяване на потребностите на клиентите и предоставяне на комплексно обслужване, фирма Сиана Електрик ЕООД непрекъснато разширява продуктовата гама на предлаганите изделия за - Атомната енергетика и топлоенергетиката, Миннодобивната промишленост, Химическата промишленост, Електротехническата промишленост и металургията.

 

Сиана Електрик ЕООД се стреми да предлага нови изделия с гарантиран произход и качество, отговарящи на международните стандарти за високо качество. При доставка изделията са придружени с документи съгласно европейските норми.

 

Сиана Електрик ЕООД има внедрена сертифицирана система за контрол на качеството, в съответствие с изискванията на международният стандарт ISO 9001:2008.

 

За времето на своето съществуване Сиана Електрик ЕООД се е утвърдила и наложила, като една от най - добрите в своя бранш. Търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор, изпълняващ стриктно своите задължения, спазващ сроковете за из­пъл­нение на поръч­ките, предлагащ гъвкава ценова политика, ориентирана към клиента.

 

Контакти

СИАНА ЕЛЕКТРИК ЕООД

София, бул. Никола Вапцаров № 17 - 21, ет.2, офис 3
028658129, 028658139
0888262684