BGRegistar.com

СЗУТЕСТ ООД

Информация

СЗУТЕСТ ООДСЗУТЕСТ е съвременна и модерна, пазарно ориентирана компания със седалище в град София.

 

Стартира своята дейност в Истанбул през 2005 г. като пълноправен и изключителен представител на Strojirensky Zkusebni Ustav s.p. - чешки нотифициран орган по 15 директиви на ЕС.

 

Обхватът на дейност включва услуги по сертификация на продукти и системи за управление, контрол, периодични инспекции и надзор в сферата на промишленото производство,

 

През 2007 г., СЗУТЕСТ е акредитирана от TURKAK по стандарти EN ISO/IEC 17020, EN ISO/IEC 17021 и EN ISO/IEC 17065, оторизирана като Нотифициран орган от Европейската комисия с No. 2195 по 8 директиви – част от законодателството на Европейския съюз. Придобива и нотификация от Европейската комисия спрямо Регламент за строителни продукти 305/2011/EC (CPR) с No. 2765.

 

От създаването си СЗУТЕСТ работи с производители в различни направления посредством предоставяне на услуги по сертификация, контрол и инспекция и става една от най-предпочитаните организации за сертификация и оценка на съответствието.

 

СЗУТЕСТ предоставя услуги по сертификация на системи и оценка на съответствието на продукти във всички страни по света.

 

Стреми се да отговори на търсенето на потребителите и максимално да ги улесни, предоставяйки разнообразие от услуги за сертификация на продукти и системи за управление, оценка на съответствието, периодични инспекции, надзор в сферата на промишленото производство, сертификация на заварчици, одобрения на заваръчни процедури, безразрушителен контрол на заваръчни съединения и метални детайли, OHS измервания, измервания за заземяване, устройства по проекти за оборудване по SEVESO и ATEX, сертификация по руски, украински и китайски стандарти.

 

СЗУТЕСТ разполага с много квалифициран екип, който държи на професионализма и притежава подходящите умения и опит. Това допринася компанията да поддържа репутация на надежден и предпочитан партньор в областта си на дейност.

 

Компанията е широко стъпила на международния пазар и предоставя услугите си на много голям брой клиенти, поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Професионализъмът и прецизността на работа налага и утвърждава СЗУТЕСТ като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.

Контакти

СЗУТЕСТ ООД

София, ж.к. Лозенец, ул. Добър юнак 2
0999009999