BGRegistar.com

Сертранс България ООД

Информация

Информация

Сертранс България ООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания с обхват на дейност транспорт и спедиция.

 

Фирма с дългогодишен опит, извършваща вътрешни и международни транспортни превози на стоки и товари на територията на страната и чужбина, логистични и спедиторски услуги с високо качество на достъпни цени, удовлетворяващи клиентите.

 

Автопаркът на фирмата се състои от превозни средства, отговарящи на новите Европейски стандарти за извършване на международен превоз на товари.

 

Сертранс България ООД разполага с необходимите съоръжения за извършване за транспорт, обработка и съхранение на стоки с специфичен произход и изисквания за съхранение.

 

Фирма се е наложила посредством богатия си опит, предлага не само голям обем и разнообразие на транспортните и логистични услуги, но и оптимално съотношение между цена и качество, което затвърждава позициите и на лидер на транспортните пазари.

 

Благодарение на дългогодишното пазарно присъствие и на своята политика днес фирмата има стабилни позиции в областта на международния автомобилен транспорт. Стреми се да предлага на своите клиентите възможно най - добрите услуги при изгодни цени и конкурентни срокове на доставка, удовлетворявайки всичките им изисквания.

 

Предлага консултации във връзка с транспортните услуги. Разработва атрактивни оферти и оптимални транспортни схеми, съобразени с товарите и индивидуалните изисквания на отделните клиенти.

 

Сертранс България ООД е спечелила доверието на много клиенти, благодарение на своята точност и коректност. Извършва транспортирането на товари при изгодни условия и минимален риск, гарантирайки бърз и качествен превоз. Стреми се да бъде ефективно звено от веригата на международните доставки на своите клиенти, като за целта непрекъснато разширява предлаганите услуги.


Отворена е за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Клиентите и партньорите високо ценят експедитивността, коректността, надеждността и отлично платежно поведение на фирмата.


Компанията се представлява от г-н Христо Иванов в качеството на Управител.

Контакти

Сертранс България ООД

Враца, ул. Полковник Лукашов 10
092620392