BGRegistar.com

Сен Гобен Констракшън Продъктс България ЕООД

Информация

Сен Гобен Констракшън Продъктс България ЕООД

 

 

Сен Гобен Констракшън Продъктс България ЕООД е част водещата световна индустриална корпораця - Сен Гобен Груп, утвърден лидер в производството и дистрибуцията на строителни продукти.


Компанията разполага с административен офис в град Костинброд и складове в София и Варна. Предлага системни решения в строителния бранш.


Световният производител Сен Гобен Груп е представен в България от своето търговско представителство Изовер, част от Сен Гобен Констракшън Продъктс България ЕООД.


ISOVER - неизчерпаeмa гама от висококачествени изолационни материали, добре познати на Световния и българския пазар със своите издръжливост и качество.

 

Пълната гама от материали за изолационни решения се произвеждат в заводите в Австрия, Румъния, Италия и Испания, Чехия и Румъния.


Сен Гобен Констракшън Продъктс България ЕООД предлага на българския пазар ефективни топло- и звукоизолационни решения за изграждане на енергоефективни сгради. Материалите гарантират сигурност и в същото време спомагат за опазването на околната среда. Високотехнологичната база на компанията осигурява възможността производството на стъклена минерална вата, каменна минерална вата, експандиран и екструдиран полистерен, конопена вата да бъде екологично съобразена без да вреди на околната среда. Продуктите се предлагат под формата на ролки, плочи или черупки.


Сен Гобен Констракшън Продъктс България ЕООД се стреми да налага добрите строителни техники в своето производство, по този начин предлага на партньорите си ефективни и ясни решения за икономия на енергия.

 

Направление Rigips е част от Сен Гобен Констракшън Продъктс България ЕООД.

 

Rigips e търговска марка на Сен Гобен за продукти за сухо строителство.

 

Rigips доставя на българския пазар широка гама плоскости от гипскартон и пълната гама продукти и аксесоари за изграждане на прeградни стени, предстенни обшивки, окачени тавани и специални системи за пожарозащита и акустика.

 

Под търговска марка Rigips българските потребители ще намерят разнообразие от качествени продукти за сухо строителство, профили, аксесоари, фугопълнители, както и широка гама гипсови мазилки и шпакловки.


Продуктите с марка Rigips се предлагат в дилърската мрежа на фирмата в цялата страна.

 

Постоянните инвестиции и стремеж към усъвършенстване на базата, технологията и продуктите, осигуряват възможността за разработване на нови технологии в изолациите.


Екипът от професионалисти, заети във фирмата, са висококвалифицирани. Притежават необходимите им познания за техническите параметри на материалите и помагат в избора на най-точния продукт.


Сен Гобен Констракшън Продъктс България ЕООД фокусира дейността си върху качеството на предлаганите от нея продукти и услуги, характеризиращи се с висока надеждност и функционалност.


Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на компанията, стремейки се да задоволи и най-претенциозните клиенти."Живей комфортно, пази природата!"

 

 

Контакти

СЕН ГОБЕН КОНСТРАКШЪН ПРОДЪКТС БЪЛГАРИЯ

Костинброд, ул. Император Константин Велики 13
02489985402, 024899085
024899507