BGRegistar.com

Сени ЕООД

Информация

Сени ЕООД ВарнаСени ЕООД е българска компания, учредена през 1995 година със седалище град Варна.

 

Обхватът на дейност включва ремонт на корабни машини и механизми, корабно-техническо и хранително снабдяване.

 

Специализирана в преоборудването и преустройството на речни кораби, изработва колонни повдигачи за рулеви рубки.

 

Фирмата предлага компенсатори, високотемпературни изолации, изработва и доставя гарнитури, произвежда нестандартни метални конструкции и широк спектър от изделия, предназначени за индустрията.

 

Дружеството е представител на български компании, предлагащи специализирани продукти за корабно и яхтено оборудване, Черноморския регион и поречието на река Дунав.

 

Висок процент от продуктите и услугите, които предлага Сени ЕООД, са приложими в различни индустрии, както и в енергетиката.

 

Сени ЕООД работи със система за управление на качеството на своята дейност, сертифицирана от Lloyd’s Register Quality Assurance (LRQA) през 2000 година, по международния стандарт ISO 9001, в областта на корабното снабдяване, кораборемонта и търговията с индустриални продукти.

 

Специалистите, заети във фирмата притежават образователен ценз, придобит във ВВУ и ТУ-Варна.

 

Служителите на Сени ЕООД се характеризира с висок професионализъм, компетентност и опит, придобити от работа в Кораборемонтни заводи, на военни и търговски кораби.

 

Натрупаните знания и умения допринасят за висококачественото и професионално обслужване на корабите и индустриалните клиенти на дружеството. Обслужването е в съответствие с международните правила и норми в бранша.


Дружеството разполага със собствена ремонтно-производствена база, снабдена с необходимия инструментариум за извършване на кораборемонтна дейност и производството на детайли за корабостроенето.

 

В Сени ЕООД са формирани специализирани групи за ремонт на турбокомпресори, бързооборотни дизелови двигатели и двигатели Volvo Penta, сайт: http://vpcenter.bg/

 

Сени ЕООД ВарнаСени ЕООД Варна

 

Контакти

СЕНИ ЕООД

Варна, ул. Александър Дякович 7
052600162
0887801336
052600162