BGRegistar.com

Секотех ЕООД - Услуги

асемблиране и продажба на компютри плевен, асемблиране на компютърна техника плевен, диагностика и ремонт на копирни машини, диагностика на копирни машини плевен, зареждане на тонер касети плевен, изграждане и настройка на сот плевен, изграждане на слаботокови електроинсталации, изграждане на слаботокови оборудвания плевен, инсталиране на драйвери плевен, инсталиране на лицензиран софтуер плевен, инсталиране на операционни системи плевен, инсталиране на телефонни централи плевен, копмпютърна и копирна техника плевен, монтаж на пожароизвестителни системи плевен, монтаж на структурни кабелни мрежи плевен, настройка на телефонни централи плевен, поддръжка и сервиз компютри плевен, поддръжка на слаботокови инсталации плевен, поддръжка на структурни кабелни мрежи плевен, продажба и сервиз на копирна техника плевен, ремонт и настройка на телефонни централи, ремонт на копирни машини плевен, секотех, секотех еоод, секотех еоод плевен, секотех плевен, сервизиране на телефонни централи плевен, фирма за компютърна техника плевен, фирма за копирна техника плевен

Услуги

Секотех ЕООД е компания, наложила се на българския пазар, предпочитан и търсен партньор за работа. Разполага с добро реноме, предоставя на своите клиенти сигурни и надеждни продукти и услуги, отличаващи се с високо качество на конкуретни цени:

 

Секотех ЕООД - Асемблиране и продажба на компютри

 

Асемблиране и продажба на компютри; Инсталиране на операционни системи, на всякакъв лицензиран софтуер и драйвери.

 

 

 

 

 

 

Секотех ЕООД - Продажба и сервиз на копирна техника марка

Продажба и сервиз на копирна техника марка KONICA MINOLTA и LEXMARK за цветен или черно-бял печат при принтиране, копиране или сканиране, решения, както за бизнеса, така и за дома.

 

 

 

Зареждане на тонер касети - почистване, замяна на износените части с аналогични на оригиналните и зареждане с необходимото количество тонер от специалисти с висока квалификация и дългогодишен опит в областта на поддръжката на копирна техника.

 

 

 

 

Секотех ЕООД - Сигнално охранителна техникаКонсултации, проектиране, доставка и монтаж на пожароизвестителни системи с марките SIMPO и IRIS, гаранционно и след гаранционно сервизно обслужване.

 

 

Сигнално охранителна техника - проектиране и професионално изграждане и настройка на СОТ с най-модерни централи, клавиатури и датчици с марките ECLIPSE и PARADOX.

 

 

 

 

Секотех ЕООД  - структурни кабелни мрежиПродажба на телефонна техника и комуникационни системи, изграждане на системи за пренос на гласови данни както през аналогови мрежи, така и IP базирани. Инсталиране, настройка и сервизиране на аналогови и IP телефонни централи.

 

 

Проектиране, монтаж и поддръжка на структурни кабелни мрежи за надеждност и постоянна свързаност на активното оборудване.

 

 

Проектиране и изграждане на слаботокови електроинсталации и слаботокови оборудвания - телефонни централи и IP базирани телекомуникационии решения; LAN и WLAN мрежи; Системи за видеонаблюдение; Системи за контрол на достъпа; Пожароизвестителни централи; Озвучителни и оповестителни системи; СОТ системи; Аудио и видеодомофонни системи.

 

Консултантски услуги.

 

Гаранционна и извънгаранционна поддръжка на слаботокови инсталации и оборудвания.


Специалистите, заети във фирмата притежават образователен ценз, готови са да отговорят на възникващи софтуерни и технически въпроси. В състояние са да ви помогнат при избора на продукт, да ви предоставят консултация за нововъведенията в ИТ сектора.


Секотех ЕООД работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаимно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Компанията се радва на десетки доволни клиенти, като освен продажба на на компютри, копирна и телефонна техника, предлага сервизно и абонаментно обслужваме.


За повече информация - моля свържете се на тел.: 0899955545 или на електронната поща: office@secotech.eu.

Контакти

Секотех ЕООД

Плевен, ул. Хаджи Димитър 24
0899955545