BGRegistar.com

Секотех ЕООД

асемблиране и продажба на компютри плевен, асемблиране на компютърна техника плевен, диагностика и ремонт на копирни машини, диагностика на копирни машини плевен, зареждане на тонер касети плевен, изграждане и настройка на сот плевен, изграждане на слаботокови електроинсталации, изграждане на слаботокови оборудвания плевен, инсталиране на драйвери плевен, инсталиране на лицензиран софтуер плевен, инсталиране на операционни системи плевен, инсталиране на телефонни централи плевен, копмпютърна и копирна техника плевен, монтаж на пожароизвестителни системи плевен, монтаж на структурни кабелни мрежи плевен, настройка на телефонни централи плевен, поддръжка и сервиз компютри плевен, поддръжка на слаботокови инсталации плевен, поддръжка на структурни кабелни мрежи плевен, продажба и сервиз на копирна техника плевен, ремонт и настройка на телефонни централи, ремонт на копирни машини плевен, секотех, секотех еоод, секотех еоод плевен, секотех плевен, сервизиране на телефонни централи плевен, фирма за компютърна техника плевен, фирма за копирна техника плевен

Информация

Информация

Секотех ЕООД е динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания специализирана в продажба и обслужване на комуникационна, компютърна, охранителна и копирна техника, поддръжка на софтуер и хардуер.


Фирмата е един от лидерите в България, наложила се като водеща в сектора. Използвайки знанията и уменията си, подпомага своите клиенти, за оптимизиране на техния бизнес, предоставяйки им надеждни IT решения, съобразени с нуждите и бюджета им.

 

Натрупаният професионален опит дава възможност, Секотех ЕООД да предложи оптимални решения за мащаба и нуждите на всеки клиент. Стреми се да предложи цялостни ИТ решения за дома или офиса, да осигури професионална поддръжка и сервиз. Дейността на дружеството е ориентирана към:

 

  • Асемблиране и продажба на компютри.

 

  • Инсталиране на операционна система, на всякакъв лицензиран софтуер, на драйвери.

 

  • Продажба и сервиз на копирна техника - принтери, скенери, МФУ и консумативи.

 

  • Зареждане на тонер касети.

 

  • Консултации, проектиране, доставка и монтаж на пожароизвестителни системи с марките SIMPO и IRIS, гаранционно и след гаранционно сервизно обслужване.

 

  • Продажба на телефонна техника и комуникационни системи , изграждане на системи за пренос на гласови данни както през аналогови мрежи, така и IP базирани.

 

  • Инсталиране, настройка и сервизиране на аналогови и IP телефонни централи.

 

  • Проектиране, монтаж и поддръжка на структурни кабелни мрежи.


Секотех ЕООД разполага с екип от специалисти, притежаващи висок професионализъм и компетентност, готови да отговорят на възникващите в офиса или дома софтуерни и технически въпроси. В състояние са да ви помогнат при избора на продукт и да ви предоставят консултация за нововъведенията в ИТ сектора.


Политика на дружеството е качествено и своевременно обслужване, като за всеки отделен клиент специалистите предлагат персонално техническо решение.


Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Секотех ЕООД се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.


Дружеството се представлява от г-н Венцислав Тодоров в качеството на Управител.

Контакти

Секотех ЕООД

Плевен, ул. Хаджи Димитър 24
0899955545