BGRegistar.com

Севал Студио

бутикови облекла от нели стил софия, бутикови рокли света троица, дизайн на бутикови облекла софия, дизайн на мебели по поръчка софия, дизайн на работни облекла софия, дизайнерско студио жк света троица, дизайнерско студио за мебели софия, дизайнерско студио севал, изработка на мебели света троица, изработка на обзавеждане за дома софия, изработка на облекла света троица, изработка на работни облекла по поръчка, изработка на съвременни бутикови рокли софия, консултация за избор на бутикови облекла, консултация при избор на мебели, мебели за дома и офиса по поръчка софия, мебели по поръчка софия, препръчано дизайнерско студио в софия, проектиране и изработка на мебели по поръчка, проектиране и изработка на холна секция по поръчка, проектиране и изработкана кухня по поръчка софия, производител на работни облекла софия, севал, севал еоод, севал софия, студио севал софия, фирма за изработка на мебели софия, фирма за работни облекла софия

Информация

СЕВАЛ ЕООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара с традиции в сферата на бизнеса, предлагаща качествени решения. Наложила и утвърдила се посредством качеството и коректността в своята работа.

 

Специализирана с обхват на дейност в областта на услугите. Изработва мебели за обзавеждане на дома и офиса по поръчка. Друго направление в дейността на дружеството е свързано с изработката на работни облекла.

 

В сферата на шивашките услуги Студио СЕВАЛ присъства успешно на пазара повече от 25 години. Фирмата е правоприемник на Модна къща Нели Стил, чийто водещ моделиер е Анелия Воденичарова.

 

Екипът на Модната къща, е съставен от креативни професионалисти - дизайнери, технолози и изпълнители. Квалифицираният колектив гарантира качественото проектиране и изпълнение на широката гама от предлагани фирмени, конфекционални и бутикови облекла - официални рокли и костюми и много други.

 

Дизайнерското студио за мебели на дружеството се ръководи и представлява от Борислав Воденичаров и Светослав Виденов - висококвалифицирани експерти с богат опит. Дизайнерското студио разполага с квалифицирани и доказали се специалисти, които проектират решения за обзавеждане и интериорен дизайн. Компанията изработва секции и кухни по поръчка.

 

Следейки развитието на пазара, Студио СЕВАЛ се стреми да отговари на високите изисквания на своите клиенти, предоставяйки им разнообразни решения и консултации във връзка със специфичните нужди на всеки отделен клиент.

 

 проектиране и изработване на бутикови облекла -  Студио СЕВАЛ софияДизайнерско студио за мебели Севал софия


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Основни приоритети в политиката на фирмата са предлагането на гъвкави ценови решения и изграждането на дългосрочни отношения с клиентите, чрез комплексно обслужване и постоянно високо ниво на качеството.


За успешното развитие на компанията спомага екипът от специалисти с богат опит в сферата си на дейност. Вложеният огромен ресурс от знания, труд, както и изключително доброто качество, дават възможността на фирмата да се утвърди като надежден и предпочитан партньор.


Всеки клиент на Студио СЕВАЛ получава професионална консултация от специалист при избора на облекло или мебели по поръчка.

 

Седалището на компанията е в град София, жк. Света Троица, бл. 356, ет. 20.

 

За да осъществите директна връзка със СЕВАЛ ЕООД, моля, използвайте посочените данни за контакт.


тел: 029295687
тел: 0899861927
тел: 0899861882


e-mail: seval_sv@abv.bg

 

 

Контакти

Севал Студио

София, жк. Света Троица, бл. 356, ет. 20
029295687
0899861927, 0899861882