BGRegistar.com

СВМ - България ЕООД - Комфорт и икономия

вносител на газови излъчватели sbm, вносител на газово керамични излъчватели, газово керамични излъчватели и автоматика, дистрибутор за българия на sbm франция, дистрибутор на газово керамични излъчватели, изграждане на лъчисто отопление за халета, изграждане на лъчисто отопление на складове, изграждане на промишлено лъчисто отопление, инфрачервено газово керамично отопление, керамични излъчватели от свм българия, лидер в лъчисто газово отопление за промишлеността, лъчисто газово и керамично отопление, лъчисто газово отопление на спортни зали, лъчисто газово отопление на тераси, лъчисто керамично отопление sbm, лъчисто керамично отопление на халета, лъчисто отопление на обществени сгради, лъчисто отопление на производствени сгради, лъчисто отопление на промишлени сгради, монтаж на газови излъчватели sbm, оптимално промишлено лъчисто отопление, свм българия, свм българия еоод, системи за инфрачервено газово керамично отопление, фирма за изграждане на лъчисто отопление, фирма за лъчисто отопление за халета, фирма за монтаж на лъчисто отопление, фирма за промишлено лъчисто отопление, фирма изграждаща лъчисто керамично отопление, фирма предлагаща лъчисто отопление

Комфорт и икономия

Лъчистото керамично отопление е технология, взаимствана от природата, базирана на принципа на инфрачервено излъчване.

 

Керамичните излъчватели SBM използвани за лъчистото керамично отопление позволяват намаляване на разходите за отопление до 50 % годишно. С толкова се намаляват и изхвърлените в атмосферата вредни газове с парников ефект.

 

Керамичните излъчватели SBM подпомагат опазването на природата:

 

  • Произведени от материали, които се рециклират: неръждаема стомана, месинг, керамика.

 

  • Икономия на вложени материали: уредът от 30kW тежи само 12 кг., т.е. енергийна ефективност от 0,4 кг. на kW.

 

  • Оптимизиран транспорт: мощност от 340 kW може да бъде опакована в обем от 1м³ - по този начин намаляваме влиянието на транспорта върху околната среда.

 

  • Изразходват минимална енергия по време на работа, работейки без никакви движещи се части. Единственият разход на ел. енергия е по време на стартирането на отоплителната инсталация в продължение на 45 сек. - 28W на уред.

 

  • Дълъг живот на уредите - над 20 години при нормални условия на експлоатация.

 

 

 

Концентрирайки енергията там, където е необходимо !

 

Контакти

СВМ - България ЕООД

Дражево, общ. Тунджа, обл. Ямбол, ул. Извън регулацията № 1 /пощенска кутия 1/
029445113, 046662929
0888336235

СВМ - България ЕООД