BGRegistar.com

СВМ - България ЕООД

вносител на газови излъчватели sbm, вносител на газово керамични излъчватели, газово керамични излъчватели и автоматика, дистрибутор за българия на sbm франция, дистрибутор на газово керамични излъчватели, изграждане на промишлено отопление, иконмия с керамичните излъчватели sbm, инфрачервено газово керамично отопление, керамични излъчватели от свм българия, комфорт с керамичните излъчватели sbm, лъчисто газово и керамично отопление, лъчисто газово отопление на спортни зали, лъчисто газово отопление на тераси, лъчисто керамично отопление на халета, лъчисто отопление на производствени сгради, лъчистото керамично отопление sbm, лъчистото отопление на обществени сгради, монтаж на газови излъчватели sbm, свм българия, свм българия еоод, системи за инфрачервено газово керамично отопление, фирма за монтаж на лъчисто отопление, фирма изграждаща лъчистото керамично отопление, фирма предлагаща лъчисто отопление

Информация

СВМ - България ЕООД е утвърдено и наложило се име, превърнало се в запазена марка - синоним на висококомпетентно и качествено обслужване в изграждането на лъчисто газово отопление на производствени сгради, тераси, спортни зали и други.

 

Оторизиран представител за България на френския производител на газови излъчватели SBM. Извършва внос на газово - керамични излъчватели и автоматика. Уредите са сертифицирани в най-високия клас IV „Синьо небе“.

 

Важно предимствато при използване на лъчистото газово отопление е комфортна топлина на добра цена. А СВМ - България притежават технологията, знанията и опита в направата на качествено отопление.

 

Газови излъчватели SBM са с дълъг експлоатационен период, който е над 20 години при нормални условия на ползване.

 

Системата за инфрачервено газово - керамично отопление е удостоена със Златен медал на Пловдивския международен технически панаир - 1998 година за икономия на енергия.

 

СВМ - България притежават разрешение за внос от комитета по стандартизация и метрология и заключение за пожарна безопасност на продуктите на SBM.


Фирмата производител дава пет години гаранция на инфрачервените газово - керамични излъчватели.


Производството на излъчвателите и модулите на автоматиката на SBM се контролират от състемата за контрол на качеството.


Сертифицирана по ISO 9002. Всички изделия са преминали изпитанията за качество и безопасност и притежават сертификати СЕ.

 

Лъчистото керамично отопление с газ - енергия на бъдещето

 

Лъчистото керамично отопление е технология, взаимствана от природата, базирана на принципа на инфрачервено излъчване.

 

Енергията от газа е с най-добри характеристики и най-икономична за отопление на производствени и обществени сгради, където е необходимо да се инсталират по-големи мощности.

 

С цел опазване на околната среда и намаляване на вредните емисии е необходимо тази енергия да бъде произведена от усъвършенствани технологии и уреди:

 

  • - самостоятелните отоплителни системи позволяват производство на топлина директно в помещението за отопление, елиминирайки всяка загуба от пренос на енергия.

 

  • - керамичното отопление ползва принципа на инфрачервено лъчение, за да концентрира топлината там, където е необходимо.

 

Контакти

СВМ - България ЕООД

Дражево, общ. Тунджа, обл. Ямбол, ул. Извън регулацията № 1 /пощенска кутия 1/
029449491, 046662929
0888336235

СВМ - България ЕООД