BGRegistar.com

Сапунджиев и син ООД

богат избор от дюбели добрич, богато разнообразие от болтове гайки и шайби, висококачествени електроинструменти добрич, голям избор на санитарни закрепвания, дистрибутор на електроинструменти добрич, дистрибутор на крепежни елементи добрич, дистрибуция на електроинструменти makita, дистрибуция на електроинструменти добрич, дистрибуция на електроинструменти макита, дистрибуция на крепежни елементи добрич, електроинструменти добрич, крепежни елементи и електроинструменти добрич, крепоежни елементи добрич, продажба на висококачествени винтове за метал, продажба на качествени електроинструменти добрич, продажба на крепеж за тръби и кабели, продажба на крепежи за дограма, продажба на неръждаем крепеж, продажба на пип нитове и нит гайки, различни по приложение анкери, разнообразие от крепежни елементи, разнообразие от ролетки, разнообразие от свредла, сапунджиев и син оод, сапунджиев и син оод добрич, стабилни винтове за дърво, фирма за дистрибуция на електроинструменти добрич, фирма за дистрибуция на крепежни елементи добрич, фирма предлагаща крепеж за изолация добрич

Информация

Сапунджиев и син ООД - ДобричСапунджиев и син ООД е дружество, основано през 2007 година.


Наследник на ЕТ Комерс 52 - фирма притежаваща богат опит в дистрибуцията на крепежни елементи и електроинструменти.


Сапунджиев и син ООД предлага и поддържа голямо разнообразие от висококачествени материали на склад.


В склада са налични:


- крепежни елементи за строителството
- отоплителни и ВиК инсталации
- разнообразие от свредла – за дърво, метал и бетон
- ролетки и електроинструменти
- планки
- електроуреди
- и други


Сапунджиев и син ООД е официален вносител и дистрибутор на световните фирми - Friulsider, Abraboro, MCS. Стреми се да удовлетвори потребностите на всеки отделен клиент. Работи и поддържа широк спектър от клиенти – от малки железарии до големи строителни компании. Всички продукти са придружени с техническа документация, която отговаря на общоевропейските и българските стандарти.


Сред голямо разнообразие от предлагани продукти, имате възможност да откриете най-подходящия за Вас, съобразен с цена и качество.


Сапунджиев и Син ООД предлага стоки на производители от Италия, Германия, Унгария, Турция. Поддържа партньорски отношения с Friulsider, Abraboro, MCS, Makita, Kress и др.


Вследствие на дългогодишната си практика и натрупан опит, Сапунджиев и син ООД успя да се превърне в лидер на пазара, в търсен и предпочитан партньор за работа.

 

Категории продукти

 

Строителен крепеж - Сегментни анкери, Химически анкери, Дюбели за бетон, Санитарни крепежи, Скоби пластмасови, Куки, Втулкови анкери, Рамкови дюбели с винт, Многоцелеви дюбели, Скоби с гумено уплътняване, Кабелни стяжки, Конзоли за радиатор, Рамкови дюбели без винт, Дюбели за изолация, Скоби метални, Дюбели за гипскартон

 

Свредла за метал – Рапидни свредла, Шлайфани свредла. Шлайфани свредла удължени, Степенчати свредла

 

Свредла за бетон – С цилиндрична опашка, SDS +, SDS max

 

Свредла за дърво – Фрезери, Боркорони

 

Накрайници – Ph накрайници, Pz накрайници, Torx накрайници

 

Ролетки

 

Планки – Ъглови усилени, Ъглови, Планка права удебелена

 

Електроинструменти

 Сапунджиев и син оод

 

Сапунджиев и син оод

 

Контакти

САПУНДЖИЕВ И СИН

Добрич, бул. Трети Март 51 А
058630082
0888457358, 0888340637
058630145