BGRegistar.com

САНОТЕХНИК БЪЛГАРИЯ ЕООД

sanotehnik, аксесоари за баня магазини пловдив, вани и душ корита, вани и душ корита от акрил, доставка на оборудване за баня, душ корита от чист акрил, изгодни вани и душ корита пловдив, изгодни цени на аксесоари за баня, лидер в оборудването за баня, магазини в пловдив за вани и душ корита, модели хидромасажни душ кабини в пловдив, нестандартни вани, оборудване за баня доставка, оборудване за баня с доставка до адрес, оборудване за баня с доставка по куриер, прави и ъглови вани, продажба на аксесоари за баня с доставка, продажба на оборудване за баня, производител на вани от акрил, производство на вани от акрил, разнообразие от аксесоари за баня, санотекник българия адрес, санотехник, санотехник българия, санотехник българия еоод, санотехник българия карта, хидромасажни душ кабини, хидромасажни душ кабини пловдив цени, хидромасажни и обикновени душ кабини

Информация

Информация

производител на вани и душ-корита от чист акрилСанотехник България ЕООД е производителят на вани и душ-корита от чист акрил, лидер на българския и европейски пазар. Фирмата осъществява всички дейности в областта на доставката и продажбата на решения за оборудване за баня. Компанията е част от Санотехник Груп - със седалище в Австрия и представителства в Унгария, Словения, Румъния и Гърция.  

 

Санотехник България ЕООД е ЕДИНСТВЕНИЯТ производител, предлагащ асортимент от над 50 модела прави, ъглови и нестандартни вани, произведени от висококачествен материал по европейски норми и стандарти.

 

Санотехник България ЕООД предлага на българския пазар хидромасажни и обикновени душ кабини, сауни, парни бани, аксесоари за баня в няколко собствени продуктови линии. Клиенти на фирмата са всички търговци на обзавеждане за баня.


Фирмата разполага с производствена база, офис и склад в Пловдив. Успешно е изградена и широка дистрибуторска мрежа, обхващаща цялата страна.

 

Можете да ни откриете и във Фейсбук.

 

Сано Техник България ЕООД лого

Контакти

САНОТЕХНИК БЪЛГАРИЯ ЕООД

Пловдив, ул. Георги Бенев 3
032961101
032961102