BGRegistar.com

Санотехник България ЕООД

sanotechnik, акрилни вани на достъпни цени, акрилни вани на изгодни цени, вани за баня на достъпни цени, вани за баня на изгодни цени, външно джакузи на изгодна цена, душ кабини на изгодни цени, евтин параван за баня, евтин параван за вана, евтин преграден душ параван, евтина акрилна вана за баня, евтина душ кабина с корито, евтина инфрачервена кабина, евтина обикновена душ кабина, евтина свободно стояща вана, евтина финландска сауна, евтина хидромасажна вана, евтини акрилни вани за баня, евтини аксесоари за бани зона, евтини аксесоари за душ зона, евтини парни душ кабини, евтини смесители за баня, евтини хидромасажни душ кабини, евтини хидромасажни душ панели, евтино оборудване за баня, инфрачервена кабина на изгодна цена, оборудване за баня на изгодна цена, продажба на аксесоари за баня, промоции на външни джакузита, промоции на хидромасажни душ кабини, разнообразие от аксесоари за баня, разнообразие от вани за баня, санотехник, санотехник българия, сауна на изгодна цена

Информация

Информация

производител на вани и душ-корита от чист акрилСанотехник България ЕООД е производителят на вани и душ-корита от чист акрил, лидер на българския и европейски пазар. Фирмата осъществява всички дейности в областта на доставката и продажбата на решения за оборудване за баня. Компанията е част от Санотехник Груп - със седалище в Австрия и представителства в Унгария, Словения, Румъния и Гърция.  

 

Санотехник България ЕООД е ЕДИНСТВЕНИЯТ производител, предлагащ асортимент от над 50 модела прави, ъглови и нестандартни вани, произведени от висококачествен материал по европейски норми и стандарти.

 

Санотехник България ЕООД предлага на българския пазар хидромасажни и обикновени душ кабини, сауни, парни бани, аксесоари за баня в няколко собствени продуктови линии. Клиенти на фирмата са всички търговци на обзавеждане за баня.


Фирмата разполага с производствена база, офис и склад в Пловдив. Успешно е изградена и широка дистрибуторска мрежа, обхващаща цялата страна.

 

Можете да ни откриете и във Фейсбук.

 

Сано Техник България ЕООД лого

Контакти

Санотехник България ЕООД

Пловдив, ул. Георги Бенев 3
032961101, 032964526
0879534166
032961102