BGRegistar.com

САНДЕКС СПОРТ

Информация

 

 

Верига магазини Сандекс Спорт предлагат за своите клиенти голямо разнообразие от уреди, оборудване и екипировка за спорт.

 

 

В магазините за спорт и здраве Sandex можете да подберете най-подходящите за Вас фитнес уреди, спортни облекла и екипи, футболна екипировка, обувки, бански костюми и аксесоари с гарантирано високо качество на изгодни и атрактивни цени.
Предлаганите стоки са произведени от водещи световни марки. Предлагат се професионалните спортни уреди TOP SPORT, PATRIOT, KETTLER.
Можете да закупите баскетболни табла, футболни топки и екипи PETRA, PATRIOT, REUSCH, UHLSPORT.
За любителите на бокса и бойните изкуства е налична подходящата екипировка за тях, какси, ръкавици, протектори, чували, тенис маси и ракети.
Сред артикулите, които можете да закупите са разнообразни костюми, уреди и всичко, което Ви е необходимо за следните видове спорт:


- Фитнес

 

 

- Футбол

 

 

- Бойни спортове

 

 

- Волейбол

 

 

- Баскетбол

 

 

- Тенис на маса

 

 

- Хандбал

 

 

- Гимнастика

 

 

- Фен артикули

 

 

- Бадминтон

 

 

- Ръгби

 

 

- Лека атлетика

 

 

- Разнообразие от Батути и трамплини

 

 

- Разнообразие от Тротинетки с швейцарско качество – тротинетки с две колела, тротинетки с три колела, екстремни тротинетки

 

 

- Разнообразие от Палатки

 

 

- Купи и медали

 

 

- Спортни съоръжения

 

 

- И много други.

 

Верига спортни магазини Сандекс разполагат с 3 обекта на територията на град София. Фирмата предлага спортните стоки и чрез онлай магазина си, като по този начин обхваща потребителите от цялата страна. Всеки може да закупи необходимите му артикули на атрактивни цени и да се наслади на качестовото на предлаганите стоки и продукти.

 

 

 

 

Контакти

САНДЕКС СПОРТ

София, ул. Алабин № 12
0896740741, 0898377477