BGRegistar.com

САМИ - М ЕООД

Информация

САМИ - М ЕООД

САМИ - М ЕООД стартира дейността си през 1996 година със седалище град Перник, ул. Захари Зограф 143.

 

Занимава се с месопреработка и производството на меса и месни изделия.

 

Разполага с модерна и специализирана фабрика за месни полуфабрикати, съобразена и отговаряща на всички стандарти, европейски норми и изисквания.

 

За производството на продуктите се използват най - модерни машини, съоръжения и технологии на водещи европейски фирми.

 

Извършва се стриктен контрол на целия производствения процес от влаганите суровини, хигиената, условията на работа, транспорта и доставката до крайния клиент.

 

Фирмата се развива успешно, с увеличаващ се пазарен дял, посредством производството на нови и разнообразни продукти за Негово Величество Клиента !


Разполага с екип от млади хора с творческо мислене и отлична професионална квалификация, отдадени на идеята да работят за удовлетворяване вкуса на всеки клиент, предоставяйки месни продукти с високо качество на достъпни цени, продукти за здравословно хранене.

 

САМИ - М ЕООД е доставчик на веригата МЕТРО КЕШ ЕНД КЕРИ - България, ТВ Фантастико,ТВ Европа, 345, Коме, ТВ ЕНА България, Пикадили и на още над 500 магазина, ресторанта и детски заведения в цялата страна.


Фирмата се старае да отговори на търсенето на българския потребител и максимално да го улесни в подготовката на неговата храна.

 

Контакти

САМИ М ЕООД

Перник, ул. Захари Зограф № 143
076602109, 076602110, 029315036