BGRegistar.com

САЛЮШЪН ЕООД

Информация

Информация

Салюшън ЕООД е търговско дружество учредено през м. Октомври 2004 г. в град София, България от едноличния собственик Димитър Стоянов.


Основната му дейност са довършителни строително-монтажни работи както в интериора, така при екстериора на сградите. Фирмата има множество завършени обекти в България, Франция, Белгия, Германия, Гърция.


Единствената и основна цел на Салюшън ЕООД е качественото и в срок изпълнение на възложените работи, което Дружеството винаги се стреми да постигне, и за което клиентите му са готови да споделят мнението си.


Материалите са от съществено значение за качеството на извършваните ремонтни дейности. Ето защо, Салюшън ЕООД изцяло използва материали, произведени от световно признати компании като Ceresit, Knauf, Levis, Sikkens, Bramac. Sika, Baumit, Rockwool, Schnider, Legrand и др.

 

Гаранционните срокове са в съответствие със законодателството на държавата, в която се изпълняват дейностите.

 

Услуги

Салюшън ЕООД изработва цялостни решения за дома, офиса, магазина като изработка на покриви, навеси, леки конструкции, електроинсталации, ВиК инсталации, хидро и термо изолации отвътре и отвън, настилки от дърво, плочки, камък, обработка на стени и тавани с латекс и декоративни мазилки, както и изработка на мебели.

 

Контакти

САЛЮШЪН ЕООД

София, ж.к. Младост 2, бл. 242
0888552191