BGRegistar.com

Руди-Ан Варна - мебелна фабрика

дизайнерски и високо функционални мебели варна, магазин за висококачествени мебели, мебели на разумни цени, мебели на разумни цени варна, мебелна борса руди ан варна, мебелна фабрика руди ан варна, наложил се лидер в мебелния бранш варна, предпочитана мебелна борса варна, препоръчана мебелна борса във варна, препоръчана мебелна фирма варна, производител на високофункционални мебели варна, производител на дизайнерски мебели варна, производител на тапицирана мека мебел варна, производител на тапицирани спални, производство на дизайнерски мебели варна, производство на мека мебел варна, производство на тапицирани спални варна, производство на тапицирани столове варна, производство на ъглови дивани варна, руди ан еоод, стандартни дивани варна, стилни дизайнерски мебели варна, утвърден лидер в мебелния бранш варна, утвърдена мебелна компания, утвърдена мебелна компания варна, фабрика за мебели руди ан варна, фабрика с мебелен салон руди ан варна

Информация

РУДИ АН

Руди-Ан Варна - мебелна фабрика

РУДИ АН ЕООД е българска компания, учредена през 1994 г. със седалище град Варна.

 

Специализирана в производството и търговията с тапицирана мека мебел. С годините компанията се утвърждава, като лидер в производството на дизайнерски и високо функционални мебели.

 

За своето производство използва висококачествени материали, отговарящи на всички европейски норми и стандарти.

 

Екипът, зает в компанията работи професионално, отговорно, в крак с новото време, печелейки доверието на своите клиенти и партньори.

 

РУДИ АН ЕООД е широко стъпила на пазара и се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Вследствие на дългогодишната си практика, натрупан опит и иновативни технологии в работата, предлага богат асортимент от висококачествени, стилни и уютни мебели на достъпни цени.

 

РУДИ АН разполага с производствена фабрика, оборудвана с модерни (роботизирани) машини, с висококвалифициран персонал, което е гарнция за високото качество на изделията излизащи от производство. Фабриката покрива всички европейски изисквания и стандарти.

 

Моделите - дизайнът, конструкциите и механизмите се разработват на 3D софтуер. Дървеният материал, влаган в изделията е висококачествен. Той бива изсушен и обезпаразитен в нов вид сушилни с голямо бързодействие.

 

РУДИ АН съчетава няколко показателя в произведените продукти, а именно:

 

  • надеждност;
  • дизайн, отговарящ на изискванията на клиентите ни;
  • функционалност – повечето модели са трансформиращи се в спални, т.е. удобни за постоянно ползване и почивка.

 
Към настоящия момент Мебелна фабрика РУДИ-АН произвежда над 220 модела като Руди-Ан Варна - мебелна фабрика
дизайн, с над 300 артикула.

 

Фирмата е обзавела над 300 хотела, над 250 заведения и хиляди домове.

 

Дългогодишният опит и създадената организация дава възможност на дружеството да предложи изключително добър продукт при конкурентни цени, но не за сметка на качеството.

 

РУДИ АН работи на българския, израелския, германския и гръцкия пазар.

 

Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на компанията, стремейки се да задоволят и най - претенциозните си клиенти.

 

Ценовата политика на фирмата е съобразена с пазарните условия и предлага добро съотношение между качество и цена на продуктите и услугите.

 

Благодарение на дългогодишният професионален опит в сферата на мебелната индустрия, РУДИ-АН се е наложила и утвърдила на българския пазар.

 

Името РУДИ-АН е синоним на високо качество в производството на мебели. Реализира иновационно производство, предлага гъвкави решения на своите клиенти, съобразена с пазарното търсене.

 

Посредством прилагането на нови технологични и дизайнерски решения, съобразени с пазарните изисквания е креативна, търсена и предпочитана от много клиенти не само в страна, но и по света.

 

Ако търсите високо функционални дизайнерски мебели се свържете с РУДИ-АН и може да разчита на максимално внимание и индивидуално отношение.

 

Контакти

 

МАГАЗИН РУДИ-АН

 

Варна, кв. Младост, ул. Атанас Стоев 5

тел./факс: 052 500 204

GSM: 0899 159 961

 

e-mail: rudi_anm@abv.bg

 

Работно време: от Понеделник до Петък - от 9:30ч. до 19:00ч.

Събота - от 9:30ч. до 18:00ч.

Неделя - от 10:00ч. до 16:30ч.

 

GPS: N 43.22995° E 027.87101°

 

 

ФАБРИКА с мебелен салон РУДИ-АН

(срещу летище Варна)


тел.: 052 611 229,  052 611 230, вътр. 102, 107

факс: 052 76 22 00

GSM: 0894 694497


e-mail: rudi_an@abv.bg

 

Работно време: от Понеделник до Петък - от 9:00ч. до 18:00ч.

Събота - от 9:00ч. до 16:00ч.

Неделя - почивен ден


GPS: N43 1904.1 , E026 4039.6

 

Контакти

РУДИ АН

Варна, кв. Младост, ул. Атанас Стоев 5
052500204
0899159961
052500204