BGRegistar.com

РУБИН ТРЕЙДИНГ АД

Информация

РУБИН ТРЕЙДИНГ АД

РУБИН ТРЕЙДИНГ АД град Плевен е утвърден производител с над четиридесет годишен опит в производството на стъклен амбалаж.

 

Заводът се намира в Централна Северна България в индустриалната зона на град Плевен и е обезпечен с добре развита пътно - транспортна мрежа, която от своя страна е предпоставка за оптимизиране на входящите потоци на суровини и изходящите количества продукция.

 

Производственият капацитет на завода е над 190 000 000 физически бройки стъклени опаковки годишно.

 

Асортиментната листа включва бутилки с вместимост от 0,100 литра до 5 литра и буркани от 0,080 литра до 2,650 литра.

 

РУБИН ТРЕЙДИНГ АД предлага над четиристотин различни артикула, които обхващат разнообразни по форма и вместимост бутилки в безцветно и зелено стъкло, предназначени за винарската, пивоварната, хранително - вкусовата промишленост, за производители на високоалкохолни и безалкохолни напитки, и голямо разнообразие от буркани за хранително - вкусовата и консервна промишленост.

 

Стъклените опаковки на РУБИН ТРЕЙДИНГ АД се отличават със стил, здравина, качество и дизайн.

 

Конкурентните цени са съобразени с нарастващите изисквания на пазара на стъклен амбалаж.

 

Все повече продукти тръгват към потребителите с опаковките на РУБИН ТРЕЙДИНГ АД, не само на вътрешния, но и на международните пазари.

 

Стремежът на Стъкларски завод РУБИН ТРЕЙДИНГ АД е да задоволи изцяло нуждите на потребителите във всички аспекти - от идеята, през осъществяването й, до окончателния продукт.

 

Заводът разполага със собствен конструктивен отдел, чиято основна цел е индустриализирането на опаковките съгласно изискванията на клиента.

 

Приоритет в политиката на компанията е непрекъснато осъвършенстване на технологичното оборудване, нови високопроизводителни стъклоформоващи автомати, машини и оборудване за непрекъснат контрол на качеството на продукцията, въвеждане на нови технологии и процеси.

 

Стъкларски завод РУБИН ТРЕЙДИНГ АД цели достигането на световните стандарти за качество.

 

Има внедрена Система за Управление на Качеството, съгласно изискванията на международните стандарти ISO 9001:2008 и ISO 22000:2005.

 

Целият технологичен цикъл през всички фази на производство до съхранението на продукцията се управлява и контролира от добре развита и непрекъснато обновяваща се информационна система.

 

Заводът предлага на своите настоящи и потенциални клиенти непрекъснат достъп до информация и възможност за директни поръчки чрез своя интернет сайт.

 

Основни клиенти на завода са производители на вино, бира, високо и нискоалкохолни и безалкохолни напитки, консервирани храни и други.

 

За качеството на предлаганите продукти отлични отзиви идват от клиенти в Италия, Гърция, Турция, Македония, Молдова, Румъния, Сърбия, Косово, Израел, Албания и други, като броят на страните, в които се реализира продукцията, непрекъснато нараства.

 

Голямо предимство е добре разработената и утвърдена гъвкава маркетингова политика на РУБИН ТРЕЙДИНГ АД, която позволява, следейки тенденциите на пазара, да предлага най - добрите оферти за съвместна работа. 

 

Контакти

РУБИН ИНВЕСТ АД

Плевен, Западна индустриална зона
064900138, 064900128, 064900140, 064900142, 064900119
064900120