BGRegistar.com

РУБЕЛЛА БЮТИ АД

Информация

РУБЕЛЛА БЮТИ АД

Рубелла Бюти АД е водеща българска козметична компания. Дружеството е с близо двадесетгодишна традиция в производството и търговията с хигиенни и козметични продукти.

 

Произвежда и предлага средства за хигиена на устната кухина, продукти за коса, козметика за лице и тяло и мъжка серия.  

 

Рубелла Бюти АД се е утвърдила и наложила както на вътрешния, така и на международните пазари. Тя е най - големият български износител на козметични и хигиенни продукти за страните от ОНД, ЦЕФТА, Европейския съюз, Балканския регион и Азия.

 

Търговските марки Дентал и Дева са добре познати и търсени, заради добро им качество и атрактивнио цени, като успешно конкурират утвърдени световни марки.

 

Рубелла Бюти АД е единствената българска козметична компания, която осигурява напълно завършен технологичен цикъл при производството на пасти за зъби и кремообразни продукти в ламинатни туби. Производството на собствено ламинатно фолио и опаковки прави продукцията конкурентоспособна и е допълнителна гаранция за качество и сигурност.

 

В резултат на модерната система на управление, големия потенциал на технологичната база и успешната продуктова политика, която следва световните тенденции в развитието на козметичния бранш, годишно обемът на продукцията нараства с около 20 %.

 

Рубелла Бюти АД разработва и последователно реализира значими инвестиционни проекти по отношение на внедряването на нови технологии, реконструкция и модернизация на технологичното оборудване в основните производства.

 

За времето на своето съществуване Рубелла Бюти АД се е утвърдила и наложила, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и киоректен партньор.

Контакти

РУБЕЛЛА БЮТИ АД

София, кв. Лозенец, ул. Златен рог № 20 - 22, ет. 7
029627464, 029627465, 029627353, 029627363