BGRegistar.com

РУА БЪЛГАРИЯ ЕООД

Информация

РУА БЪЛГАРИЯ ЕООД

РУА БЪЛГАРИЯ ЕООД е фирма със седалище град София.

 

Основният предмет на дейност е търговия на едро с черни метали, продажба на барит и баритен концентрат на територията на страната.

 

Фирмата предлага широк асортимент от черни метали и изделия на конкурентни цени.

 

През годините се е наложила като лидер в търговията с черни метали на българския пазар.

 

РУА България ЕООД предлага богата гама от продукти на водещи производители на световния пазар, отговарящи на всички европейски стандарти за качество.

 

Основни приоритети в политиката на фирмата са предлагането на гъвкави ценови решения и изграждането на дългосрочни отношения с клиентите, чрез осигуряване на комплексно обслужване, постоянно високо ниво на качеството и достъпни цени.

 

РУА България ЕООД следва неотклонно своята политика за своевременни доставки, по - пълно и комплексно предлагане на продукти и услуги с високо качество, с цел максимална удовлетвореност на клиентите и партньорите си.


Разполага с богата гама от продукти на склад, поддържани в търговската база, която отговаря изцяло на изискванията на Европейския съюз за качество и сигурност.

 

РУА България ЕООД се стреми непрекъснатото да подобрява търговската си дейност, предоставяйки продукти и услуги с най - доброто качество, удовлетворявайки своите клиентите и създавайки трайни партньорски взаимоотношения с тях.

 

Чрез професионално отношение към своите клиенти, РУА България ЕООД се наложи и утвърди, като една от най - добрите фирми в своя бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор.

 

Контакти

РУА БЪЛГАРИЯ ЕООД

София, ул. Богатица 36, ет. 1 ап. 1
029541838
029549275