BGRegistar.com

РОТОР ЕООД

Информация

Информация

Ротор ЕООД е българска компания учредена през 1990 год. със седалище град Русе.


Търгува и успешно предлага пълна гама решения за малкия и среден бизнес офис - копирна техника, лазерни принтери, факс апарати, компютърна техника, изграждане на малки и средни компютърни мрежи за офиса, консумативи.


От основаването си до днес, компанията е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


От 1996 г. Ротор ЕООД е оторизиран сервизен партньор и дилър на продуктите на Минолта България за Североизточна България.


Представител и оторизиран сервизен партньор на Konica Minolta и Rex Rotary с права и сертификати.


Оторизиран дистрибутор за Североизточна България на ТИМЕКС - БГ - директен вносител на Konica Minolta EUROPE и Rex Rotary .

 

Поддържайки партньорства с вносителите, Ротор ЕООД предлага на своите клиенти затворен цикъл от услуги, включващ продажба, доставка на консумативи и сервиз на офис-техника.


Компанията притежава копирни центрове на територията на Русе, ситуирани в Русенския университет и студентски град.  За удобство на клиентите, копанията откри в центъра на града голям шоу-рум и копирен център, находящ се на ул. Хр. Г. Данов 8, където се предлага богата продуктова гама машини - широкоформатни, скоростни моно- и пълноцветни копирни съоръжения и мултифункционални устройства, принтери от ново поколение, гелтехнологии и други.


Копирният център предлага комплексно обслужване при цялостното изготвяне на документите, възможност за закупуване на офис оборудване, като клиентите сами могат да се убедят в качествата и функционалността на предлаганата техника чрез директна работа с нея.


Екипът, зает в компанията работи професионално, отговорно, в крак с новото време, печелейки доверието на своите клиенти и партньори. Висококвалифицираните специалисти са преминали обучение през учебните центрове на фирмите производители и притежават съответните сертификати.

 

Сервизни автомобили са оборудвани с най-съвременната техника за диагностика и ремонт директно във Вашия офис.


Пълната гаранция осигурена от производителите и складовата наличност на богата гама от резервни части и консумативи осигурват бързото и ефективно сервизно обслужване.


Ротор ЕООД широко е стъпила на пазара и се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.


През годините успешно се е наложила на българския пазар, посредством високото качество и достъпните цени на предлаганите продукти и услуги.


Стреми се да обслужва своите клиенти максимално бързо, с индивидуално внимание и коректно отношение.


Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Ротор ЕООД се е наложила и утвърдила, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.


Компанията се представлява от г-н Росен Русев в качеството на Управител.

 

Контакти

РОТОР ЕООД

Русе, ул. Пиротска 17
0899383731, 0878905932, 0878900113