BGRegistar.com

Росвела ЕООД - Ресторант Оазис

Ресторант Оазис

Ресторант Оазис е едно прекрасно и уютно местенце за любителите на вкусната и разнообразна храна.


Намира се в гр. София, кв. Левски Г, с/у бл. 5 и отваря врати, за да посрещне своите гости и им предложи уют, топлина, гостоприемство и разнообразие от кулинарни изкушения.


Ресторант Оазис - София, Левски ГРесторант Оазис е заведение със собствен стил, доказано майсторска кухня, професионално обслужване и главен готвач, който влага в ястията си своя личен почерк. Ястията се приготвят от пресни продукти на място.


Ресторант Оазис предлага богат асортимент от традиционната българска кухня, вкусни специалитети, разнообразно меню, безупречно и бързо обуслужване и достъпни цена.


Ценителите на добрата храна ще бъдат приятно изненадани от вкусотиите, които се приготвят и предлагат тук.


Разнообразното меню съдържа ястия от българската кухня, свежи салати, предястия, вегетариански, рибни и месни специалитети, пици, паста, вкуно приготвени картофки, хапки и десерти, които ще задоволят и най - изтънчените вкусове. Разнообразие от алкохолни и безалкохолни напитки.


Залог за неповторимия вкус на всяко ястие е използването само на пресни и качествени продукти.


В ресторант Оазис се ценят истинските неща, традициите и вниманието към отделните детайлите, с индивидуален подход се изготвят специални пакетни предложения за Вашите лични и фирмени поводи.


Ресторант Оазис предлагат богато разнообразно меню, включително и комбинирани с възможност от различни вариации.


Ресторант Оазис - София, Левски ГЕкипът, зает в ресторанта, не прави компромис с високото ниво на обслужване, което предоставя на клиентите си. Обръща се сериозно внимание на детайлите и вкуса на всяко ястие.


Ресторант Оазис разполага с закрита част и лятна градина, подходящи за организиране на частни и фирмени партита, за провеждане на организирани мероприятия – семейни празници, чествания и други.


Ресторант Оазис е едно от малкото заведения, които могат да се похвалят с подобно разнообразие и динамичност, защото всичко това е за Вас!


Елате, опитайте и се насладете на уникално приготвените ястия, вкусна скара, селектирани вина, маркови напитки, носещи добро настроение за Вас и вашите приятели.


Заповядайте!

 

Работното време


от 11:00 ч. до 23:00 ч.

 

Кетъринг и доставки за кварталите: Левски, Левски В, Левски Г, Враждебна, Хаджи Димитър, Сухата река, Слатина, Редута и Подуене - безплатна доставка при поръчка над 8.00 лв.


Възползвайте се и се насладете на разнообразието от вкусно приготвени ястия!


Адрес:


гр. София, кв. Левски Г, с/у бл. 5,


Телефон за резервации: 029467716, 0888600248


електронна поща: Rosvela@abv.bg
https://www.restorant-oazis.com

Контакти

РОСВЕЛА ЕООД

София, ул. Ягода 2, кв. Сеславци
0888708891, 0888346164