BGRegistar.com

Росвела ЕООД - Ресторант Оазис

деликатеси росвела, добро заведение в левски г, желирана пача росвела, заведение в левски г, кетъринг и доставка росвела, кетъринг и доствака на храна левски г, месни деликатеси марка росвела, месни специалитети марка росвела, пача, предпочитан ресторант левски г, препоръчан ресторант левски г, продукти с марка росвела, производител на говежда саздърма, производител на желирана пача, производител на желирано телешко шкембе, производител на месни продукти, производител на пача, производител на саздърма, производител на спържа, производител на телешко шкембе, производител на шкембе, ресторант оазис, ресторант оазис левски г, ресторант оазис софия, ресторант с вкусна храна левски г, ресторант с лятна градина левски г, росвела еоод, саздърма, саздърма росвела, телешко шкембе, телешко шкембе росвела, традиционни месни специалитети росвела

Ресторант Оазис

Ресторант Оазис се намира се в гр. София, кв. Левски Г, с/у бл. 5 и отваря врати през 2002 г. като семеен ресторант, какъвто е и до днес.

 

Основна му цел е да организира семейни празници като детски рожден ден, кръщене, сватба, имен ден или просто семейна вечеря.

 

Ресторантът разполага с две основни зали, с капацитет от 50 и 65 места, които са на разположение през цялата година.

 

През летния сезон има и две беседки с общ капацитет от 30 места, както и шатра с 8 места. За тези, които предпочитат тиха и спокойна атмосфера, имаме отделна част от градината с водопад и кът за влюбени, където има още 30 места.

 

 

 Ресторант Оазис посреща своите гости и им предлага уют, топлина, гостоприемство и разнообразие от кулинарни изкушения.

 

Предлага богат асортимент от традиционната българска кухня, вкусни специалитети, разнообразно обедно меню, безупречно и бързо обслужване и достъпни цени.

 

 

Телефон за доставки: 0895 75 04 19

 

Време за доставки: от 12.00 ч. До 21:00 ч.

                                                                                                      

                                                         

 

За по-специални празници като Нова година, Свети Валентин, 8-ми Март и Денят на детето, се предлагат тематични партита с пълна програма.


Тук всеки може да направи резервация по телефона без да се изисква капаро, ако групата е до 10 души. Ако броят надвишава тази граница, резервацията се прави на място и изисква се капаро от поне 100лв, както и изготвяне на меню, което обикновено е във формата на плата.

 

За по-големи събития като кръщене, сватба или балове, менюто е с куверт.

 

Телефон за резервации: 0888 60 02 48

 

 

 

Детският кът има вместимост за до 50 деца, като препоръчителната възраст е над 3 години. Децата, които са под тази възрастова граница, трябва задължително да бъдат с родител.

 

Работно време:


Делнични дни - от 17:30 ч. до 22:30 ч.

Събота и неделя - от 12:30 ч. до 22:30 ч.

 

Всички услуги, които предлага детският кът, може да видите като посетите сайта на ресторанта.

 

 

 

Градината е красиво и релаксиращо място сред зеленината и цветята. Фонтаните и потоците узпокояват със своите звуци, а разходката по пътеките ви помага да се отървете от стреса на деня. Това е място, където можете да избягате от шума и суетата на ежедневието и да се свържете с природата.

  

 

Елате, опитайте и се насладете на уникално приготвените ястия, вкусна скара, селектирани вина, маркови напитки, носещи добро настроение за Вас и Вашите приятели.


Заповядайте!

 

 

Работно време на ресторанта:


от 11:30 ч. до 23:00 ч.

 

 

Контакти

Росвела ЕООД

София, кв. Сеславци, ул. Ягода 2
0888708891, 0888346164

Ресторант Оазис

София, кв. Левски Г, с/у бл. 5
0895750419, 0888600248