BGRegistar.com

Росвела ЕООД

деликатеси росвела, добро заведение в левски г, желирана пача росвела, заведение в левски г, кетъринг и доставка росвела, кетъринг и доствака на храна левски г, месни деликатеси марка росвела, месни специалитети марка росвела, пача, предпочитан ресторант левски г, препоръчан ресторант левски г, продукти с марка росвела, производител на говежда саздърма, производител на желирана пача, производител на желирано телешко шкембе, производител на месни продукти, производител на пача, производител на саздърма, производител на спържа, производител на телешко шкембе, производител на шкембе, ресторант оазис, ресторант оазис левски г, ресторант оазис софия, ресторант с вкусна храна левски г, ресторант с лятна градина левски г, росвела еоод, саздърма, саздърма росвела, телешко шкембе, телешко шкембе росвела, традиционни месни специалитети росвела

Информация

Росвела ЕООД

Росвела ЕООД е фирма с доказано име, с обхват на дейност в сферата на месопреработването. Създадена и съществува с основна цел да задоволи търсенето на здравословни и вкусни месни продукти на българския пазар.

 

Стартира дейността си през 1996 година, с малък цех, произвеждащ говежда саздърма и желирано телешко шкембе. Производството постепенно се увеличава и през 2009 година предприятието е изцяло обновено и модернизирано според изискванията на ЕС.

 

Росвела ЕООД произвежда и предлага традиционни месни продукти с гарантиран вкус и високо качеството:

 

  • - Телешко шкембе

 

  •  - Саздърма

 

  •  - Желирана пача

 

  • - Спържа

 

Росвела ООД - месопреработка, производство на месни продукти

 

Произведените и предлагани от фирмата продукти са здравословни и технологично изпитани, с превъзходни вкусови качества. Производственият процес е основан върху добрите и доказани във времето български традиционни технологии.

 

Използването на качествени суровини, майсторски подправени с ароматни подправки, правят продуктите с марка "Росвела" предпочитани на българската трапеза. Компанията разполага с успешно изградена дистрибуторска мрежа и със собствен хладилен транспорт.

 

Периодично се провеждат обучения, целящи повишаване на уменията и продуктивността на служителите в цеха. Работата се осъществява за основните цели - вкусна и безопасна за консуматорите продукция.

 

От 2009 година Росвела ЕООД работи в съответствие с изискванията на законодателството в областта на храните и има право да осъществява търговия с останалите страни членки на ЕС.

 

Компанията държи на високите стандарти, които си е поставила, защото качеството на продуктите е най-важно.

 

Месните деликатеси, произвеждани от Росвела ЕООД, са с гарантирано високо качество, подходящи за всеки ден и повод!

 

Контакти

Росвела ЕООД

София, кв. Сеславци, ул. Ягода 2
0888708891, 0888346164

Ресторант Оазис

София, кв. Левски Г, с/у бл. 5
0895750419, 0888600248