BGRegistar.com

РОНИКОМ ЕООД

Информация

Информация

 

РОНИКОМ ЕООД е фирма със седалище град Пловдив, бул. Цар Борис III Обединител № 122, ет. 2.


Развива своята дейност в областта на услугите. Една от водещите агенции за недвижими имоти в България, която успешно участва в пазара на имоти на територията на страната.


Агенцията за недвижими имоти РОНИКОМ обслужва и консултира своите клиентите във всяка сфера на търговията с недвижима собственост.


Агенция РОНИКОМ - покупка, продажба, застраховки, наеми, съдействие за кредитиране, лицензирани оценки на недвижими имоти и компетентни консултации.


Управител на Агенцията е г-жа Нина Щильонова, с утвърден опит в сферата на недвижими имоти, ползваща се с отлична репутация.


РОНИКОМ е водеща агенция за недвижими имоти, консултира клиентите си при покупко - продажбата на недвижима собственост - къщи, апартаменти, вили, парцели, имоти с идустриално предназначение в град Пловдив и региона.


Агенцията предлага многообразние от имоти, земи, магазини, офиси, къщи и парцели с подробна информация.

 

Екип от квалифицирани специалисти, с богат опит, предлагат на своите клиенти ефикасно и гъвкаво обслужване от първата среща в офиса до положения подпис при Нотариус.

 

За да намерите търсения от Вас имот, не се колебайте да се свържете с агенция РОНИКОМ, работеща за да удовлетвори желанията на своите многоброини клиенти.

 

Контакти

РОНИКОМ ЕООД

Пловдив, бул. Цар Борис III Обединител 122, ет. 2
032620554, 032269519
0888604506