BGRegistar.com

Ролпласт ЕООД - Продукти

al и pvc дограма с висока надеждност, al и pvc дограма с гарантирано качество, al и pvc дограма с най високо качество, al и pvc прозорци и врати с висока надеждност, al и pvc прозорци и врати с гарантирано качество, rollplast, алуминиева дограма с висока шумо и топлоизолация, алуминиева и пвц дограма с гаранция, алуминиева и пвц дограма с най високо качество, алуминиева и пвц дограма с най добро качество, вътрешни щори от висококачествени материали, дограма и профили с висока надеждност, дървена дограма с висока топлоизолация, пвц дограма с висока шумо и топлоизолация, препоръчана фирма за al и pvc дограма бургас, препоръчана фирма за al и pvc дограма костинброд, препоръчана фирма за al и pvc дограма перник, препоръчана фирма за al и pvc дограма русе, препоръчана фирма за al и pvc дограма софия, препоръчана фирма за al и pvc дограма ямбол, препоръчана фирма за алуминиева и пвц дограма, продукти от стъкло с висока надеждност, продукти от стъкло с високо качество, прозорци с гарантирано качество, ролпласт, ролпласт еоод, ролпласт костинброд, фирма за алуминиева и пвц дограма бургас, фирма за алуминиева и пвц дограма велико търново, фирма за алуминиева и пвц дограма костинброд, фирма за алуминиева и пвц дограма перник, фирма за алуминиева и пвц дограма русе, фирма за алуминиева и пвц дограма софия, фирма за алуминиева и пвц дограма стара загора, фирма за алуминиева и пвц дограма ямбол, функнционални и сигурни гаражни врати, щори с гарантирано качество

Продукти

Благодарение на богатия си опит и професионално отношение към клиенти и партньори, Ролпласт ЕООД се наложи и утвърди, като един от лидерите в своя бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор.

 

Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител, придържайки се към високо качество, иновативно развитие и взискателен дизайн при проектирането на продуктите, създадени за приятно изживяване, уют и по-добър жизнен стандарт.

 

Ценовата политика на фирмата е съобразена с пазарните условия и предлага добро съотношение между качество и цена на продуктите.

 

Посредством прилагането на нови технологични и дизайнерски решения, съобразени с пазарните изисквания е креативна, търсена и предпочитана от много клиенти.

 

Предоставя на клиентите сигурни и надеждни продукти, отличаващи се с високо качество на конкуретни цени:

 

  • БИОКЛИМАТИЧНИ ПЕРГОЛИ

 

 

БИОКЛИМАТИК                                                                                                           ПЕРГОЛА

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • ПРОЗОРЦИ

 

ШУМО И ТОПЛОИЗОЛАЦИЯ

 

За комфорт във вашия дом и офис е много важно да отделите достатъчно внимание на фактори като шумо и топлоизолация при избора на подходящи прозорци. Подходящият профил ще направи дома ви тих, спокоен, хладен през лятото и топъл през зимата.

 

ЕНЕРГИЙНА ЕФЕКТИВНОСТ

 

Тъй като 40 % от топлинните загуби преминават през прозорците, е важно профилът да е адаптивен и да държи топлината вътре през зимата, а през лятото да прави дома Ви хладен. Енергийната ефективност зависи от профила, стъклопакета и вида дистанционер.


Прозорци от Ролпласт ЕООД

 ЗАЩИТА ОТ ВЗЛОМ

 

Прозорците на Ролпласт са с базово ниво на сигурност и секюрити обков, притежаващ специални точки на заключване и дръжка Hoppe Secustik + противовзломно ламинирано стъкло, за да спите и пътувате спокойно.

 

 

 

  • ВРАТИ

 
Врати от Ролпласт ЕООДВратите от Ролпласт са устойчиви на температурни колебания, издържат на различна влажност и са добре уплътнени. Могат да бъдат изработени от различни материали, в зависимост от Вашите нужди и предпочитания! Изберете между PVC, алуминиеви, стъклени, стъклени с каса от дърво или дървени профили в голямо разнообразие на цветове и десени, за да предложат решение за всеки дом и всеки стил! Може да изберете и от множеството орнаментни стъкла за Вашите интериорни врати тук.

 

 

 

 

 

  • ВЪНШНИ РОЛЕТНИ И ЛАМЕЛНИ ЩОРИ

 

Външни ролетни и ламелни щори от Ролпласт ЕООД СИГУРНОСТ И СЛЪНЦЕЗАЩИТА

 

Външните ролетни и ламелни щори са с перфектно качество, висока безопасност и изключителен комфорт. Те са елегантни, топлоизолационни, устойчиви на взлом и освен регулиране на светлината, предлагат и допълнителни удобства като неприкосновеност на личния живот, защита от слънце и климатични условия.

 

УПРАВЛЕНИЕ НА ВЪНШНИТЕ ЩОРИ

 

Въшните щори могат да бъдат управлявани ръчно или с моторно управление чрез бутон, дистанционно управление, система за централно управление и дори система с възможност за седмично или месечно програмиране. Други високотехнологични начини за управление са вградените сензори за дъжд, слънце и вятър. Така дори да не сте у дома, домът Ви ще бъде защитен от външни влияния.

 

 

  • ВЪТРЕШНИ ЩОРИ / МРЕЖИ ПРОТИВ НАСЕКОМИ

 

Вътрешни щори / Мрежи против насекоми от Ролпласт ЕООДВътрешните щори са красив и функционален аксесоар, който добавя стил и характер в дома или офиса! Изработени са от най-висококачествените материали и се почистват много лесно. Щорите се предлагат в различни десени, цветове и нестандартни форми.

 

 

 

 

 

 

 

 

  • ГАРАЖНИ ВРАТИ

 

 Гаражни врати от Ролпласт ЕООДФункционални и сигурни, за максимална защита на Вашата кола, офис, магазин или заведение. Изработени са от термоизолирани елементи, които се предлагат в различни цветове, за да паснат идеално на сградата,а разнообразието от автоматизирани решения допълват техните характеристики.

 

 

 

 

 

 

 

  •  ПРОДУКТИ ОТ СТЪКЛО

 

 Продукти от стъкло от Ролпласт ЕООД

Продуктите са висококачествени, а материалът е преработен по най-иновативна технология. Предлага се богат избор на стъклени прегради за офис помещения, заведения и къщи; остъкляване на балкони, както и най-високо качество душ кабини.

 

 

 

 

 


Ролпласт предлага:

 

Всички продукти за дома на едно място: прозорци, входни и интериорни врати, вътрешни и външни щори, парапети, душ кабини и прегради.

 

Компетентни съвети за най-доброто решение във всеки шоурум на Ролпласт.

 

Оферта, съобразена с конкретни изисквания и особености на обекта.

 

Кратки срокове за изработка и монтаж, вкл. и за големи или нестандартни поръчки.

 

Пълно последващо обслужване.

 

Контакти

Ролпласт ЕООД

Костинброд, ул. Император Константин Велики 19
028121000, 028126947
0888696672