BGRegistar.com

Ролпласт ЕООД - Продукти

al и pvc дограма с висока надеждност, al и pvc дограма с гарантирано качество, al и pvc дограма с най високо качество, al и pvc прозорци и врати с висока надеждност, al и pvc прозорци и врати с гарантирано качество, rollplast, алуминиева дограма с висока шумо и топлоизолация, алуминиева и пвц дограма с гаранция, алуминиева и пвц дограма с най високо качество, алуминиева и пвц дограма с най добро качество, вътрешни щори от висококачествени материали, дограма и профили с висока надеждност, дървена дограма с висока топлоизолация, пвц дограма с висока шумо и топлоизолация, препоръчана фирма за al и pvc дограма бургас, препоръчана фирма за al и pvc дограма костинброд, препоръчана фирма за al и pvc дограма перник, препоръчана фирма за al и pvc дограма русе, препоръчана фирма за al и pvc дограма софия, препоръчана фирма за al и pvc дограма ямбол, препоръчана фирма за алуминиева и пвц дограма, продукти от стъкло с висока надеждност, продукти от стъкло с високо качество, прозорци с гарантирано качество, ролпласт, ролпласт еоод, ролпласт костинброд, фирма за алуминиева и пвц дограма бургас, фирма за алуминиева и пвц дограма велико търново, фирма за алуминиева и пвц дограма костинброд, фирма за алуминиева и пвц дограма перник, фирма за алуминиева и пвц дограма русе, фирма за алуминиева и пвц дограма софия, фирма за алуминиева и пвц дограма стара загора, фирма за алуминиева и пвц дограма ямбол, функнционални и сигурни гаражни врати, щори с гарантирано качество

Продукти

Благодарение на богатия си опит и професионално отношение към клиенти и партньори, Ролпласт ЕООД се наложи и утвърди, като един от лидерите в своя бранш, с изградено име на уважаван, доверен и предпочитан партньор.

 

Стреми се да отговори на търсенето на българския потребител, придържайки се към високо качество, иновативно развитие и взискателен дизайн при проектирането на продуктите, създадени за приятно изживяване, уют и по-добър жизнен стандарт.

 

Ценовата политика на фирмата е съобразена с пазарните условия и предлага добро съотношение между качество и цена на продуктите.

 

Посредством прилагането на нови технологични и дизайнерски решения, съобразени с пазарните изисквания е креативна, търсена и предпочитана от много клиенти.

 

Предоставя на клиентите сигурни и надеждни продукти, отличаващи се с високо качество на конкуретни цени:

 

Прозорци

 

За комфорт във вашия дома и офиса си е много важно да отделите достатъчно внимание на фактори като шумо и топлоизолация при избора на подходящи прозорци. Подходящият профил ще направи дома ви тих, спокоен, хладен през лятото и топъл през зимата.

 

 Прозорци от Ролпласт ЕООД

 

Прозорците на Ролпласт са с базово ниво на сигурност и секюрити обков притежаващ специални точки на заключване и дръжка Hoppe Secustik + противовзломно ламинирано стъкло, за да спите и пътувате спокойно.

 

 


Врати

 


Врати от Ролпласт ЕООДВратите от Ролпласт са устойчиви на температурни колебания, издържат на различна влажност и са добре уплътнени. Могат да бъдат изработени от различни материали, в зависимост от вашите нужди и предпочитания! Изберете между PVC, алуминиеви, стъклени, стъклени с каса от дърво или дървени профили в голямо разнообразие на цветове и десени, за да предложат решение за всеки дом и всеки стил! Може да изберете и от множеството орнаментни стъкла за вашите интериорни врати тук.

 

 

 

 

 

Външни ролетни и ламелни щори

 

 

Външни ролетни и ламелни щори от Ролпласт ЕООДПредпазват дома Ви от слънце през лятото, правейки го по-хладен и запазват топлината вътре вкъщи през зимата. Те са отличен изолатор от шума навън, а най-голямата им полза несъмнено е повишената сигурност на дома или офиса.

 

Въшните щори могат да бъдат управлявани ръчно или с моторно управление чрез бутон, дистанционно управление, система за централно управление и дори система с възможност за седмично или месечно програмиране. Други високотехнологични начини за управление са вградените сензори за дъжд, слънце и вятър. Благодарение на тях, дори без да сте вкъщи, вашият дом ще бъде защитен от външни влияния.

 

 

Вътрешни щори / Мрежи против насекоми

 

 

Вътрешни щори / Мрежи против насекоми от Ролпласт ЕООДВътрешните щори са красив и функционален аксесоар, който добавя стил и характер във вашия дом или офис! Изработени са от най-висококачествените материали и се почистват много лесно. Щорите се предлагат в различни десени, цветове и нестандартни форми.

 

 

 

 

 

 

 


Гаражни врати

 

 

 Гаражни врати от Ролпласт ЕООДФункнционални и сигурни, за максимум защита на вашата кола, офис, магазин или заведение. Изработени от термоизилирани елементи, които се предлагат в различни цветове, за да паснат идеално на сградата,а разнообразието от автоматизирани решения допълват техните характеристики.

 

 

 

 

 

 

 

 Продукти от стъкло

 

 

 Продукти от стъкло от Ролпласт ЕООД

Богат избор на стъклени прегради за офис помещения, заведения и къщи; остъкляване на балкони, както и най-високо качество душ кабини с 10-годишна гаранция на цвета и срещу пукнатини, и 5 години гаранция за профили, обков и стъклопакет.

 

 

 

 

 

 


Ролпласт предлага:

 

Всички продукти за дома на едно място: прозорци, входни и интериорни врати, вътрешни и външни щори, парапети, душ кабини и прегради.

 

Компетентни съвети за най-доброто решение във всеки шоурум на Ролпласт.

 

Оферта, съобразена с конкретни изисквания и особености на обекта.

 

Кратки срокове за изработка и монтаж, вкл. и за големи или нестандартни поръчки.

 

Пълно последващо обслужване.

 

Контакти

Ролпласт ЕООД

Костинброд, ул. Император Константин Велики 19
028126921, 028121000, 028126947
0888696672