BGRegistar.com

Ролпласт ЕООД

al прозорци и врати костинброд, pvc дограма с висока надеждност костинброд, pvc прозорци и врати костинброд, pvc профили с висока надеждност костинброд, алуминиева и пвц дограма костинброд, алуминиева и пвц дограма с гаранция костинброд, висококачествени гаржни врати костинброд, врати с гарантирано качество костинброд, външни ролетни и ламелни щори костинброд, вътрешни и външни щори костинброд, гаржни врати с гарантирано качество костинброд, дограма и профили с висока надеждност костинброд, дограма с висока надеждност костинброд, дограма с гарантирано качество костинброд, качествена алуминиева дограма костинброд, качествена пвц дограма костинброд, пвс дограма с висока надеждност костинброд, препоръчан производител на дограма костинброд, препоръчана фирма за дограма костинброд, продукти от стъкло с висока надеждност костинброд, продукти от стъкло с високо качество костинброд, прозорци с гарантирано качество костинброд, прозорци шедьовър, ролпласт, ролпласт еоод, ролпласт еоод костинброд, ролпласт костинброд, щори с гарантирано качество костинброд

Информация

Ролпласт ЕООД

Ролпласт ЕООД

 

Ролпласт ЕООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара специалзирана в областта на бизнеса, натрупала богат опит в производството и продажбата на външни и вътрешни щори. Продуктите с нейното лого са гаранция за качество и висок стандарт.

 

Стреми се към иновации, утвърждава модерни тенденции в производството на щори с различни десени, цветове и нестандартни форми. Работи с висококачествени материали и нови технологии, като контролира стриктно качеството на своето производство.

 

Ролпласт предлага сигурност и качество на продуктите, които изработва и монтира, професионално изпълнение на всички поръчки в кратки срокове.

 

Ролпласт ЕООД Мисията на компанията е да създава уют, стил и елегантност в домовете на своите клиенти, като същевременно предоставяме качествени и енергийноефективни решения, с грижа за природата.


В търсене на пълно задоволяване на непрекъснато нарастващите изисквания на потребителите, фирмата постоянно обновява и разширява номенклатурата на своето производство, включвайки към нея различни продукти от стъкло, PVC и AL прозорци и врати.

 

Пластмасовите и алуминиевите дограми отговарят на високите изисквания за качество, с добри изолационни способности, безопасност и дизайн.

 

Нарастващото търсене на продуктите на Ролпласт води до изграждането на втори производствен цех в град Костинброд, оборудван по най - съвременни технологии. Поръчките се изпълняват на машини с компютърно управление. Наличните сертификати гарантират високото качество на цялата продукци.


Вследствие на дългогодишната си практика, натрупан опит и иновативни технологии в работата, Ролпласт успя да се превърне в най-големия производител на врати, прозорци, щори и фасади не само в България, но и в цяла Югоизточна Европа.

 

Ролпласт - лидер на Балканите, налагащ стандарти за качество и иновативност в производството на врати, прозорци и щори.

Контакти

РОЛПЛАСТ ЕООД

Костинброд, ул. Император Константин Велики 19
028126921, 028121000, 028126947
0888696672