BGRegistar.com

Ролпласт ЕООД

al и pvc дограма с висока надеждност, al и pvc дограма с гарантирано качество, al и pvc дограма с най високо качество, al и pvc прозорци и врати с висока надеждност, al и pvc прозорци и врати с гарантирано качество, rollplast, алуминиева дограма с висока шумо и топлоизолация, алуминиева и пвц дограма с гаранция, алуминиева и пвц дограма с най високо качество, алуминиева и пвц дограма с най добро качество, вътрешни щори от висококачествени материали, дограма и профили с висока надеждност, дървена дограма с висока топлоизолация, пвц дограма с висока шумо и топлоизолация, препоръчана фирма за al и pvc дограма бургас, препоръчана фирма за al и pvc дограма костинброд, препоръчана фирма за al и pvc дограма перник, препоръчана фирма за al и pvc дограма русе, препоръчана фирма за al и pvc дограма софия, препоръчана фирма за al и pvc дограма ямбол, препоръчана фирма за алуминиева и пвц дограма, продукти от стъкло с висока надеждност, продукти от стъкло с високо качество, прозорци с гарантирано качество, ролпласт, ролпласт еоод, ролпласт костинброд, фирма за алуминиева и пвц дограма бургас, фирма за алуминиева и пвц дограма велико търново, фирма за алуминиева и пвц дограма костинброд, фирма за алуминиева и пвц дограма перник, фирма за алуминиева и пвц дограма русе, фирма за алуминиева и пвц дограма софия, фирма за алуминиева и пвц дограма стара загора, фирма за алуминиева и пвц дограма ямбол, функнционални и сигурни гаражни врати, щори с гарантирано качество

Информация

Ролпласт ЕООД

Ролпласт ЕООД

Ролпласт ЕООД е фирма с доказано име, една от водещите на пазара специалзирана в областта на бизнеса, натрупала богат опит в производството и продажбата на външни и вътрешни щори.

 

Продуктите с нейното лого са гаранция за качество и висок стандарт.

 

Ролпласт се стреми към иновации, утвърждава модерни тенденции в производството на щори с различни десени, цветове и нестандартни форми. Работи с висококачествени материали и нови технологии, като контролира стриктно качеството на своето производство.

 

Предлага сигурност и качество на продуктите, които изработва и монтира, професионално изпълнение на всички поръчки в кратки срокове.

 

Ролпласт ЕООД Мисията на компанията е да създава уют, стил и елегантност в домовете на своите клиенти, като същевременно предоставяме качествени и енергийноефективни решения, с грижа за природата.


В търсене на пълно задоволяване на непрекъснато нарастващите изисквания на потребителите, фирмата постоянно обновява и разширява номенклатурата на своето производство, включвайки към нея различни продукти от стъкло, PVC и AL прозорци и врати.

 

Пластмасовите и алуминиевите дограми отговарят на високите изисквания за качество, с добри изолационни способности, безопасност и дизайн.

 

 

Нарастващото търсене на продуктите на Ролпласт води до изграждането на втори производствен цех в град Костинброд, оборудван по най - съвременни технологии. Поръчките се изпълняват на машини с компютърно управление. Наличните сертификати гарантират високото качество на цялата продукци.


Вследствие на дългогодишната си практика, натрупан опит и иновативни технологии в работата, Ролпласт успя да се превърне в най-големия производител на врати, прозорци, щори и фасади не само в България, но и в цяла Югоизточна Европа.

 

Ролпласт - лидер на Балканите, налагащ стандарти за качество и иновативност в производството на врати, прозорци и щори.

 

Контакти

Ролпласт ЕООД

Костинброд, ул. Император Константин Велики 19
028121000, 028126947
0888696672