BGRegistar.com

РОК ЕНД РОЛЛ СЕРВИЗ ЕООД

Информация

РОК ЕНД РОЛЛ СЕРВИЗ ЕООД

Рок енд ролл сервиз ЕООД е фирма със седалище град София.

 

Развива своята дейност в областта на авто услугите.

 

Специализирана в :


Авторепаратурна дейност - бояджийски и тенекеджийски услуги.


Ттехническо следгаранционно обслужване, застраховки - авто каско,гражданска отговорност.


Продажба на авто боя / дю - пон/, съпътсващи бояджийски материали - полир пасти, спрейове, коректори, тикса, лакове, шкурки и други.

 

Фирмата се занимава със сервизна дейност от 1991 година, като през 2004 година е преименувана на Рок енд ролл сервиз ЕООД.

 

Рок енд Ролл сервиз разполага с модерена сервизна база и специализиран магзин в град София, бул. Симеоновско шосе 34.

 

Фирмата изпълнява частни поръчки, работи с фактури, проформи фактури и възложителни писма от застраховотели. Изпълняват се персонални проекти, екстериорен и итeриорен тунинг на автомобили, бусове, мотоциклети, скутери, атв, велосипеди, джетове и други.


Рок енд ролл сервиз предлага високо качество на работа, професионализъм и добро отношение към своите клиенти.


Доверен сервиз на застрахователните компании ДЗИ, Уника, Алианц, Интерамерикан, HDI и Български имоти.

 

Ако сте клиент на тези застрахователни компании, ремонта на Вашия автомобил, мотоциклет, ATV и други може да бъде извършен в Рок енд Ролл сервиз, безкасово, чрез възлагателно писмо, съгласно условията на всяка една от застрахователните компании.

 

За улеснение на клиентите сервиза предлага съдействие при завеждането на щети в партниращите застрахователни компании. С другите застрахователни компании сервиза работи по фактури, като предварително стойността на ремонта е съгласувана чрез издаването на проформа фактура.

 

Ремонт на автомобили, мотоциклети, ATV и други, които не притежават застраховка Автокаско се извършва след предварителен оглед и уточняване на цената с клиента.

 

Освен текущи ремонти в сервиза се извършват индивидуални проекти за възстановяване, тунинговане и цялостна вътрешна или външна промяна на автомобили, мотоциклети, ATV, моторни шейни, велосипеди и други.

 

Магазина на фирмата предлага пълна гама от продукти необходими за поддръжка, ремонт на боята и лаковото покритие на вашия автомобил или мотоциклет.

 

Предлагат се автобои по каталог на DuPont, лакове на DuPont, U - POL и BODY, абразивни мателиали на 3М, Profix, Smirdex и BODY, китове на DuPont, BODY, Novol, антикорозионни покрития, материали за полиране - гъби, пасти и други на 3М и Farecla. Тук може да поръчате пълнене на спрей в гама от над 20 000 цвята.

 

Контакти

РОК ЕНД РОЛЛ СЕРВИЗ ЕООД

София, бул. Симеоновско Шосе 34
028681295