BGRegistar.com

Рожен - 1 ЕООД - Услуги

Услуги

От основаването си до днес, фирма Рожен - 1 ЕООД e изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.

 

Посредством иновации в работата и лоялност към клиенти и партньори е сред водещите компании на българския пазар.

 

Предлага разнообразна гама услуги, които напълно да задоволяват предпочитанията и изискванията на клиентите, с високо качество, на достъпни цени:

 

Ексклузивен разнос и високо качество на обслужване - Рожен-1 ЕООД работи само с продуктите на Монделийз България и световноизвестните марки: Тоблерон, Милка, Сушард, кракери TUC, както и лидерът на местния пазар - Своге.

 

Търговските предствители на компанията са в услуга на клиентите посредством добрите си познания свързани с качеството и асортимента на предлаганите продукти придобити в периодичните и планирани обучения.

 

Мърчандайзинг - Рожен-1 ЕООД разполага с екип от професионалисти. Търговските представители са обучени не само да продават стоките, които фирмата дистрибутира, а да продават качествено.

 

Да продаваш качествено е заложено в основата на мърчандайзинга. Мърчандайзингът е умението да се използва оборудването като инструмент за излагане на стоките. Прилаган правилно, той води до увеличаване на оборота благодарение на правилното представяне и излагане на продуктите. Посредством изпълнението на простите правила за мърчандайзинг в магазина, той ще работи с пълна мощност.


Дистрибуция - Рожен-1 ЕООД е един от четирите основни дистрибутори на Монделийз България ЕООД.

 

Посредством своите офиси в Пловдив, Бургас, Стара Загора, Сливен, Пазарджик, Кърджали, Хасково и Смолян компанията отговаря за дистрибуцията в над 6500 обекта намиращи се на територията на Югоизточна България.

 

Екипът от 90 добре обучени търговски представители са в услуга на клиентите посредством услугата Pre-Sale търговията. Тя е по-удобна поради факта, че търговският представител предварително е уговорил с клиента, кога и какви стоки да му бъдат доставени.

 
Логистика - За транспортиране на стоката Рожен-1 ЕООД разполага с над 158 броя моторни превозни средства, намиращи се в офисите в Пловдив, Бургас, Стара Загора, Сливен, Пазарджик, Хасково и Смолян.

 

Складовете са оборудвани с всичко необходима за правилното съхранение на стоките на Монделийз България.

 

За транспортиране на стоките, всеки регионален офис разполага със собствен автопарк включващ климатизирани бусове и пикапи за превоз и доставка до клиентите.

Контакти

Рожен - 1 ЕООД

Пловдив, ул. Полет 84
032512897
0882171785, 0885992925