BGRegistar.com

РОДОПИ ТЕРМ ЕООД

Информация

Информация

 

РОДОПИ ТЕРМ ЕООД е българска компания със седалище град Смолян, ул. Бяло море № 28.

 

Специализирана в проектиране, доставка, монтаж, реконструкции и модернизация на климатични, отоплителни, вентилационни и слънчеви инсталации.

 

Благодарение на своята далновидност, гъвкава политика, експедитивност и прецизна работа РОДОПИ ТЕРМ се е утвърдила и наложила на българския пазар.


Дейността на компанията е насочена към задоволяване потребностите на потребителското търсене и нужди на пазара, следвайки новите европейски норми и изисквания.

 

Посредством работата си цели да предложи най - рационалните решения в областта на отоплението, вентилацията, климатизацията и слънчевите инсталации, отговарящи на нуждите на всеки потребител.


Служителите, заети в РОДОПИ ТЕРМ, са професионалисти с доказани качества и способности. Задължителни елементи в работата на служителите са коректността и точността към всеки клиент.


РОДОПИ ТЕРМ е наложил се лидер в енергоспестяващите решения, предоставящ затворен кръг услуги - консултации, проектиране, доставка и монтаж, гаранционен и след гаранционен сервиз на всички предлагани продукти.

 


Компанията се представлява от г-н Илия Жайгаров в качеството на Управител.

 

 

 

Контакти

РОДОПИ ТЕРМ ЕООД

Смолян, ул. Бяло море 28
030186677
0888811473
030186677