BGRegistar.com

РМД РОСИЦА НИКОЛОВА

Информация

РМД РОСИЦА НИКОЛОВА

Фирма ЕТ РМД - РОСИЦА НИКОЛОВА  е специализирана в производство на трикотажни облекла. Фирмата се налага на пазара благодарение на добрата техника и добре обучения персонал.

Предлага следните услуги:

  • тениски
  • потници
  • артистични костюми
  • щамповани тениски и др.


Разполагаме с голямо разнообразие от собствени модели, съобразени с актуалните модни тенденции, а също така и голям опит при работа с модели и спецификации на клиентите, артистични костюми. Фирмата разполага с каталог с голямо разнообразие от проекти на различна тематика – музика, спорт, филмови герои, хумор и много други.

Една от дейностите на фирмата е изработка на щампи с висококачествен термотрансфер. Освен избор от фирменият каталог клиентите могат да предоставят свои проекти за изработка и печат.

 

Клиентите могат да поръчат избраните от тях артикули директно от сайта на фирмата. Достатъчно е да посочат номер за поръчка, цвят на тениската, цвят на изображението, размер - S, M, L, XL или XXL, количество, телефон и адрес, на който да бъде доставена поръчката. За уточняване подробностите, клиентите могат да изпращат телефон или e-mail и фирмата ще се свърже с тях.

 

 

Изображението върху тениската /или друг желан от клиента модел/ може да бъде текст, снимка, картинка, лого или избор от предложените от фирмения каталог.
Ние полагаме всички усилия да запазим и продължим традицията ЕТ РМД - РОСИЦА НИКОЛОВА   да е предпочитан  партньор на европейските пазари.
Гаранция за това е нашият ангажимент за високо качество на продукцията и коректност при обслужване на клиентите.

Производствената база на фирмата се намира в гр.София.

Контакти

РМД РОСИЦА НИКОЛОВА

София, кв. Редута
029787655
0896860135