BGRegistar.com

РИХТЕР ФАРМА

Информация

РИХТЕР ФАРМА

РИХТЕР ФАРМА ЕООД е фирма със седалище град София, ул. Адам Мицкевич № 1.

 

Фирмата е изключителен представител за България на висококачествената немска храна за кучета Happy Dog и храна за котки Happy Cat, както и на реномираната френска козметика за домашни животни Hery.

 

Предлага на българския пазар немските хранителни добавки за коне Equipur.

 

Рихтер Фарма ЕООД е дъщерна фирма на австрийската Рихтер Фарма АГ и дистрибутира богатата гама от ветеринарномедицински продукти за домашни любимци и селскостопански животни.

 

ПРОДУКТИ

РИХТЕР ФАРМА ЕООД предлага :Храна за кучета Happy Dog


Уникални кучешки храни, поддържащи здравето и тонуса на Вашия най - добър приятел. Внимателно подбрани варианти от чисти, естествени съставки, висококачествен протеин в комбинация с ценни билки и плодове. Happy Dog предлага правилното хранене за Вашето куче. За всяка възраст, големина и потребност - от кученцето до възрастното куче.


Храна за котки Happy Cat


Happy Cat е най - добрата храна за котки, уникална комбинация от чисти натурални суровини, висококачествени протеини, комбинирани с ценни билки и плодове. Произведени под строг ветеринарен контрол, храните са с изключително високо качество. Happy Cat предлага точното количество и качество храна, което е потребно за Вашата котка - за всяка нужда, за всяка възраст - от котенце до възрастна котка.

Хранителни добвки за коне Equipur


Продуктите за коне от гамата Equipur са предназначени основно в помощ на ветеринарния лекар. Освен, че подпомагат лечението при различни диагнози, те могат да се използват и като превантивни средства. Спортната част от тази гама изпълнява напълно желанието на собствениците да подготвят добре своите коне за различен тип надпревари.


Рихтер - Фарма ЕООД предлага само най - качествените и безспорно утвърдени на пазара на хранителни добавки за коне Equipur.


Козметика за домашни любимци Hery


Ветеринарни продукти Рихтер Фарма

 

Контакти

РИХТЕР ФАРМА

София, ул. Адам Мицкевич 1
029279966
029279966