BGRegistar.com

Ритал ЕООД - Решения от индустрията и ИТ

Решения от индустрията и ИТ

Трансформиране на сложното в по-просто


Това е нашата мисия и движещата сила на всички наши разработки. От самото начало. Това беше вдъхновението зад първото ни стандартно табло. И сърцето на всички иновации, както до сега, така и в бъдеще. Ще го намерите навсякъде. В безброй малки функции на таблата и шкаф-системите ни, в процесите по създаване на големи стойностни вериги за производство на панели и разпределителни устройства и в IT решения по целия свят.


Нашите продукти предлагат солидни предимства. Те решават проблеми, ускоряват процесите и повишават вашата производителност. Шкаф-системите на Rittal се конфигурират бързо и лесно. От модулна система можете да създадете решения, съобразени точно с вашите изисквания. Интелигентните решения за климатизация със средно 75% намаление на консумацията на енергия и високи икономии на CO2 емисии улесняват концепциите за поддръжка и обслужване с прогнозиране. Нашите иновативни решения ви позволяват да събирате нови ИТ инфраструктури с безпрецедентна скорост, от отделни мрежови ситеми до цели центрове за данни.

 

Обединяваме индустрията и IT


Никога не изпускаме от поглед по-голямата картина. Заедно с водещите доставчици на софтуер Eplan и Cideon работим усилено, за да рационализираме и индустриализираме цялата верига на стойността в панелното строителство и производството на разпределителни устройства: от инженеринга през доставките и производството до обработката и услугите. Висококачествените, безпроблемни данни - с цифровия близнак в сърцето - е тайната на нашия успех. Това спестява време и пари в процеса на създаване на стойност, помага за отстраняване на грешки и трайно повишава вашата производителност.


Нашата IT платформа и модулни системни инженеринги ще ви помогнат да овладеете всички IT сценарии бързо и лесно, от инсталации на шкафове до крайни и хипермащабни центрове за данни.
Там, където индустрията и IT се пресичат, Rittal предлага идеалното решение.

 

Rittal съставлява 64 дъщерни дружества, повече от 250 сервизни партньора и над 1000 сервизни инженери по целия свят. Повече от 60 години сме готови да предложим съвети, помощ и продуктови решения. Ритал ЕООД разполага с висококвалифицирани специалисти, които да могат да посрещнат и да удовлетворят нуждите на клиентите си. Фирмата има складови бази в гр. София и гр. Пловдив.


Нашето мислене е в синхрон с вашите процеси!


Допълнителна информация можете да намерите на https://www.rittal.com/bg-bg/

За контакти: https://www.rittal.com/bg-bg/Company/Contact

 

Контакти

Ритал ЕООД

София, бул. Искърско шосе 7, Търговски център Европа, сграда 7, ет.2
024390550
024390659