BGRegistar.com

Ритал ЕООД

Портрет

Ритал ЕООД

 

Ритал ЕООД е дъщерна фирма на германския концерн Rittal -  част от Friedhelm Loh Group, за България. Rittal е водещ световен доставчик на решения за индустриални табла и шкафове, електроразпределение, климатичен контрол и ИТ инфраструктура, както и софтуер и услуги. Решенията на Rittal могат да бъдат намерени в повече от 90 процента от всички промишлени сектори по света.


Системите, произведени от Rittal, са внедрени в различни индустриални и ИТ приложения, включително транспортната индустрия, производството на електроенергия, машиностроенето и инсталации, ИТ и телекомуникации. Rittal е в цял свят с 9 100 служители и 64 дъщерни дружества. Широката продуктова гама включва инфраструктурни решения за модулни и енергийно ефективни центрове за данни с иновативни концепции за сигурността на физическите данни и системи.


Водещите доставчици на софтуер Eplan и Cideon допълват стойностната верига, предоставяйки интердисциплинарни инженерни решения, докато Rittal Automation Systems предлага системи за автоматизация за изграждане на разпределителни устройства.

 

 

Контакти

Ритал ЕООД

София, бул. Искърско шосе 7, Търговски център Европа, сграда 7, ет.2
024390550
024390659