BGRegistar.com

Рим - Рок България EООД

изработка на вертикален щампован бетон софия, изработка на изкуствени скали в заведения софия, изработка на хоризонтален щампован бетон, интериор и екстериор спа центрове софия, пердашен бетон, предпочитана фирма за щампован бетон софия, препоръчана фирма за щампован бетон софия, производител на пердашен бетон, производител на шлайфан бетон софия, рим рок българия, рим рок българия еоод, рим рок българия еоод софия, рим рок българия софия, услуги по интериор и екстериор на градини софия, услуги по интериор и екстериор на заведения софия, услуги по интериор и екстериор на фонтани софия, фирма за изработка на водопади софия, фирма за изработка на изкуствени скали софия, фирма за изработка на пещери и водопади софия, фирма за изработка на пещери софия, фирма за изработка на шадравани софия, фирма изработваща изкуствени скали софия, фирма произвеждаща водопади, фирма производител на пердашен бетон, фирма производител на шлайфан бетон, хоризонтален и вертикален щампован бетон, хоризонтален и вертикален щампован бетон софия, шлайфан бетон

Информация

Рим - Рок България ООД

Рим - Рок България

 

Рим - Рок България e българска компания, учредена от г-жа Магдалена Гоцева - собственик и управител, със седалище в гр. София.


Динамично развиваща се, пазарно ориентирана компания, специализирана в изработката на уникални по рода си изкуствени скали, водопади, шадравани, пещери, интериор и екстериор на заведения, градини, фонтани, аква-паркове и хотели.

 

Обхватът на дейност включва и изработване на хоризонтален и вертикален щампован бетон, които дават възможност обикновеният бетон да изглежда красива цветна настилка, имитираща плочи, цепен камък, правоъгълни или обли павета, скали и други. Бетонът може да бъде оцветен в много различни цветове или в различни нюанси.


Производствената база на фирмата се намира в град Дупница, сертифицирана за производство на изкуствени скали и камъни.


Изкуствените скали са точно копие на естествена скала, те са на основата на цимента и съдържат голям брой подобрители като еластификатори и пластификатори.


Всички влагани материали се внасят от Италия и са придружени с необходимите сертификати. Боите, използвани при обработката са абсолютно безвредни и също притежават съответните сертификати.


Подходът към всеки отделен клиент е строго индивидуален. Подготвя се компютърен проект или умален модел - макет на обекта, по който се работи.


Монтажът и боядисването се извършват от специалисти с дългогодишен опит.


Клиентите получава безплатен проект, копие от сертификатите на вложените в обекта материали, пет годишна гаранция и поддръжка на сответния обект.


Рим - Рок България се е наложила с добро име, което е изградено от професионалната работа на хората, които стоят зад това име. Ето защо залага на екип от мотивирани хора с креативно мислене, чието единствено желание е да бъдат максимално полезни на своите клиенти, предлагайки продукти отговарящи на новите изисквания на пазара.


Богатият опит трупан през годините и креативните решения, са в основата фирмата да се наложи като лидер в своя бранш.


Изпълнява поетите ангажименти и поръчки коректно, в уговорения срок, фокусирайки се върху качеството на предлаганите продукти и услуги, характеризиращи се с висока надеждност и функционалност.


Прецизност, високо качество, лоялност и коректност са запазена марка в работата на Рим - Рок България, стремейки се да задоволи и най - претенциозните си клиенти.


Работи на високо, професионално ниво, с точност и коректност на базата на взаимно уважение в отношенията със своите клиенти и партньори.


Рим - Рок България ще се погрижи за дизайна във вашия дом, хотел, заведение или офис, дарявайки Ви комфорт, красота и добро настроение!

 

Контакти

РИМ - РОК БЪЛГАРИЯ ЕООД

София, ул. Бойчо Бойчев 37
0888210214, 0886855500