BGRegistar.com

Римпекс ООД

вносител на магнезиални огнеупорни изделия, едрогабаритни изделия от огнеупорен бетон, огнеупорни футеровки на всички видове котли, огнеупорни футеровки на всички видове пещи, пенополиуретанови изолации на хладилни камери, препоръчана фирма за изолационни материали, препоръчана фирма за огнеупорни изделия, препоръчана фирма за огнеупорни материали, препоръчана фирма за огнеупорни футеровки, продажба на качествени огнеупорни изделия, продажба на огнеупорни материали, производител на неформувани огнеупорни материали, производител на огнеупорни изделия, производство на изделия от огнеупорен бетон, производство на изолационни материали лесново, производство на неформувани огнеупорни материали, ремонт и сервиз на индустриални пещи, ремонт и сервиз на огнеупорните футеровки, ремонт на огнеупорните футеровки, римпекс, римпекс оод, римпекс оод лесново, светът на огнеупорните материали, сервиз на огнеупорни футеровки, сервизно обслужване на съдове с изолационна вата, сложнофасонни изделия от огнеупорен бетон, строителство на огнеупорни футеровки, топлинна изолация на открити топлопроводи, фирма вносител на изолационни материали, фирма за ремонт и сервиз на индустриални пещи

Информация

РИМПЕКС ООД

  

Римпекс ООД е дружество учредено през 1990 г. със седалище село Лесново.

 

Обхватът на дейност е в областта на производството.

 

Римпекс ООД произвежда неформувани огнеупорни материали и изделия от тях.


Продукцията на дружеството намира приложение във всички области на индустрията, където технологичните процеси протичат при високи температури: в черната и в цветната металургия, в керамичната, стъкларската и циментовата промишленост, в химическата и нефтохимическата промишленост, в машиностроенето, в енергетиката и др.


Римпекс ООД изпълнява строителство, ремонт и сервиз на огнеупорните футеровки на всички индустриални пещи, котли и други топлотехнически съоръжения.


През 2001г. дружеството е сертифицирано по изискванията на международния стандарт за качество ISO 9001. Сертифицирано за качество ISO 9001 на Римпекс ООД.


Концепцията за качество в дейността на дружеството го прави ефективен и желан партньор.

 

През 2002 г. Римпекс ООД създава представителство в Китай, Yingkou Rimpex Metallurgical and Refractory Consulting Center, чрез което осъществява внос на суровини за собственото си производство и на широка гама от огнеупорни изделия, които предлага на българския и на международния пазар.


Римпекс ООД ЛесновоОсновни предимства на дружеството са пазарно ориентираната продуктова гама от неформувани огнеупорни материали и изделия от тях, която отговаря на качествените изисквания на динамично развиващите се пазари, възможностите за комплексни доставки на всички видове огнеупорни материали, възможностите за изпълнение, ремонт и сервизно обслужване на огнеупорни футеровки в различните им индустриални приложения.

 

Контакти

 

с. Лесново - 2119
общ. Елин Пелин


Тел.: + 359 725 60550
E mail: info@rimpex.net
http://www.rimpex.net

 

Г-жа Мария Герасимова - главен технолог
Тел.: +359 889917379


Г-н Цветан Вутев - началник производство
Тел.: +359 889187391

 

Контакти

Римпекс ООД

Лесново, община Елин Пелин
072560550
0889917379, 0889187391
072560651