BGRegistar.com

РЕ БРАНД ПРИНТ ООД

Информация

Информация

 РЕ БРАНД ПРИНТ ООД е широкоформатна печатница, специализирана в производството и монтажа на материали за интериорен и екстериорен брандинг.

 

На пазара сме от 2007 година. Oттогава до днес сме изпълнявали всякакви по вид и по мащаб брандинги – от най-рутинните до изключително сложни и претенциозни. От изображения в квадратни сантиметри, до рекламни пана с размер повече от декар. От брандинг на малки квартални магазинчета, до брандинг на търговски вериги в цялата страна.

 

Към момента печатните ни машини работят 24 часа, 6 дни в седмицата, а екипът ни надхвърля 60 души – професионалисти, способни да се справят с всяка поръчка и срок.

 

 

ПРОДУКТИ И УСЛУГИ

 

 

БРАНДИРАНЕ НА АВТОМОБИЛИ: частично или цялостно облепване на автомобил с 3М cast фолио, което може да бъде цветно (фабрично) или печатано и изрязано по контур.

 

БРАНДИРАНЕ НА ВИТРИНИ: предметни планове и осветени елементи са само част от монтажите, които ежедневно изпълняваме, независимо от височината на сградата.

 

БРАНДИРАНЕ НА ЩАНДОВЕ: професионалното брандиране на модулен щанд или къстъмизираното изпълнение, са задължително условие при участие в изложения или ивенти.

 

ДИРЕКТЕН ПЕЧАТ ВЪРХУ ПЛОСКОСТИ: все по-често в практиката се налага директен печат върху коматекс, пенокартон, еталбонд, плексиглас, стъкло, дърво и др. Разполагаме с две машини способни да се справят с всякакъв тип изисквания (CMYK или CMYK+WHITE).

 

БИЛБОРД: най-известният представител на аутдор рекламата и нашата най-голяма сила. Можете да ги срещнете навсякъде. Капацитетът ни за денонощие е над 300 броя.

 

МЕГАБОРД: независимо дали е 8 х 3, 8 х 4 или 12 х 5, не може да ни затрудни. Можем да го изпълним с шиене или директно от едно парче винил – Вие избирате!

 

КАЛКАНИ: производството на този продукт е изключително специфично - начинът на предпечат и печат, ушиване и монтиране, са процеси, които изискват прецизност и точност, за да получите необходимия рекламен ефект с максимална степен на безопасност на съоръжението.

 

ТАБЕЛИ: приложението на табелите е разнообразно, както материалите и технологиите, с които се изработват. За вътрешна или външна употреба, светещи или не, удароустойчиви, водоустойчиви и много други.

 

СТИКЕРИ: за лепене върху витрина, автомобил, латекс, метал, фаянс, подови стикери или др. Могат да бъдат един сантиметър или над 10 метра.

 

ПОСТЕРИ: когато трябва да бъдат отпечатани големи размери постери или по-малки, но в къси тиражи, най-добрата технология, а понякога и единствената възможна, е широкоформатният дигитален печат.

 

Готовата продукция издаваме на рецепция от 8:00 до 20:00 ч. - всеки делничен ден.

 

 

 

Контакти

РЕ БРАНД ПРИНТ ООД

София, бул. Симеоновско шосе 120
028621121, 028621131