BGRegistar.com

Рефран ЕООД

Информация

РЕФРАН ЕООД

Рефран ЕООД е българска компания със седалище град София.


Фирма с дългогодишен опит, специализирана в проектиране, производство и търговия с огнеупорни, изолационни, строителни материали и изделия.


Част от дейността на дружеството включва предлагането на прахообразни смеси за металургията и изпънението на екологични проекти.


Производството на компанията е предназначено и насочена главно за нуждите на металургията, енергетиката и строителството.


От основаването си до днес, Рефран ЕООД е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Динамично развиваща се, пазарно ориентирана фирма, предлагаща широка гама от формовани и неформовани огнеупорни материали, прахообразни смеси за металолеенето, огнеупорни фракции, сухи строителни смеси и други.


Производствените и складови мощности на компанията са разположени на обща площ от 2000 м² в г. Елин Пелин – Софийско и в кв. Кремиковци в град София. Производствената база разполага със съвременни машини и оборудване от водещите производители в областта, което гарантира качеството на продукцията. За производството си, фирмата използва висококачествени вносни и местни суровини и технологии, базирани на най-новите тенденции в развитието на отрасъла.


Стабилно стъпила на българския пазар, Рефран ЕООД се разраства, инвестира в техника и увеличава капацитета си. Стреми се да предлага разнообразна гама продукти, които напълно да задоволяват нуждите на клиентите, с високо качество, на достъпни цени.


Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.


Широко стъпила на пазара, Рефран ЕООД се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Рефран ЕООД е се наложи и утвърди, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.


Дружеството се представлява от инж. Никола Рангелов в качеството на Управител.

Продукти

Дейността и е насочена към производство и доставка на:


- Неформовани огнеупорни материали:


Високоалумоокисни набивни маси - НИКРАМ, Огнеупорни бетони - УМИКАСТ, Огнеупорни мертели. Сред продуктите, предлагани от фирмата, са още: Корундо-циркониев огнеупорен бетон, Боксито-корундов огнеупорен бетон, Бокситов огнеупорен бетон, Силиманитов огнеупорен бетон , Топлоизолационни огнеупорни бетони, хромитови пясъци за засипка на шибърни затвори, огнеупорни фракции и др.

 

- Формовани огнеупорни материали:

 

Изделия за сифонно разливане на стоманата-горни и долни стакани, гнездови камъни, челни и странични фасонни тухли за разливни кофи, купелационни пещи, муфели, тигли и други.

 

Рефран ЕООД - Формовани огнеупорни материали


- Прахообразни смеси за металолеенето:

 

Прахообразни смеси за непрекъснато разливане на стомана. В зависимост от предназначението си смесите се разделят на две групи:


І ГРУПА. В нея се включват прахообразни смеси за кристализаторите на машините за непрекъснато разливане на стомана - Ликвотерм S - за непрекъснато разливане на сляби и Ликвотерм В - за непрекъснато разливане на блуми и сортови заготовки.


ІІ ГРУПА. В тази група са прахообразни смеси за междинните кофи на машините за непрекъснато разливане на стомана - Ликвотерм ТН - за топли междинни кофи и Ликвотерм Т - универсална за топли и студени междинни кофи.

 
- Огнеупорни фракции:


Алумосиликатни и основни огнеупорни фракции с постоянен гранулометричен състав и химически свойства.

 
- Изолационни материали:


Изолационна защитна обмазка ИЗОЛА-РС - Високотехнологична, безазбестова обмазка за защита на топлинно изолирани тръбопроводи, котли, реактори и други термично натоварени агрегати и съоръжения.

 
- Сухи строителни смеси: 


Ликвопласт - служи за залепване и шпакловане на топлоизолационни системи от пенополистирол, минерална вата и други.


Ликвотер -  идеален за залепване на теракотови, фаянсови,мраморни, гранитогрес, гранитни, мозаечни плочи; за зидане и шпакловане на газобетонни блокчета.


Ликвозид - материал за зидане и шпакловане на газобетонни блокчета.


Ликвошпат - шпакловъчна маса (кит) подходяща за стени на циментова основа.

 

Рефран ЕООД фокусира дейността си върху качеството на предлаганите продукти и услуги, характеризиращи се с висока надеждност и функционалност.

 

Член е на Българската асоциация на металургичната индустрия  в категория ОГНЕУПОРНО ПРОИЗВОДСТВО.

 

Контакти

Рефран ЕООД

София, ул. Пирински проход №37 вх. А
029589921, 028591633
0898753232, 0898753229, 0897817632