BGRegistar.com

Рефран ЕООД

алумосиликатни и основни огнеупорни фракции, боксито корундов огнеупорен бетон, качествени прахообразни смеси за металолеенето, качествени прахообразни смеси за металургията, качествени сухи строителни смеси, качествени формовани огнеупорни материали, качествени хромитови пясъци за засипки, огнеупорни фракции, прахообразни смеси за металолеене, препоръчан производител на огнеупорни бетони, препоръчан търговец на изолационни материали, препоръчан търговец на огнеупорни материали, препоръчана фирма за изолационни материали, препоръчана фирма за огнеупорни материали, рефран елин пелин, рефран еоод, рефран еоод софия, рефран кремиковци, смеси за непрекъснато разливане на стомана, смеси за разливане на стомана, топлоизолационни огнеупорни бетони, търговец на прахообразни смеси за металургията, фирма производител на огнеупорни бетони

Информация

РЕФРАН ЕООД

Рефран ЕООДРефран ЕООД е българска компания със седалище град София.


Фирма с дългогодишен опит, специализирана в проектиране, производство и търговия с огнеупорни, изолационни, строителни материали и изделия.


Част от дейността на дружеството включва предлагането на прахообразни смеси за металургията и изпънението на екологични проекти.


Производството на компанията е предназначено и насочена главно за нуждите на металургията, енергетиката и строителството.


От основаването си до днес, Рефран ЕООД е изградила сериозен имидж на база солидния си опит в бранша.


Динамично развиваща се, пазарно ориентирана фирма, предлагаща широка гама от формовани и неформовани огнеупорни материали, прахообразни смеси за металолеенето, огнеупорни фракции, сухи строителни смеси и други.


Производствените и складови мощности на компанията са разположени на обща площ от 2000 м² в г. Елин Пелин – Софийско и в кв. Кремиковци в град София. Производствената база разполага със съвременни машини и оборудване от водещите производители в областта, което гарантира качеството на продукцията. За производството си, фирмата използва висококачествени вносни и местни суровини и технологии, базирани на най-новите тенденции в развитието на отрасъла.


Стабилно стъпила на българския пазар, Рефран ЕООД се разраства, инвестира в техника и увеличава капацитета си. Стреми се да предлага разнообразна гама продукти, които напълно да задоволяват нуждите на клиентите, с високо качество, на достъпни цени.


Екипът, зает в дружеството се състои от квалифицирани служители и специалисти, които се характеризират с висок професионализъм и компетентност.


Широко стъпила на пазара, Рефран ЕООД се радва на доволни клиенти поради коректността, точността и прецизността в изпълнението на своята работа.

 

Фирмата е отворена за ново сътрудничество, в което да вложи придобития опит, грижа и компетентност.


Предлагайки професионализъм и прецизност на работа, Рефран ЕООД е се наложи и утвърди, като една от най - добрите фирми в своя бранш, търсена и предпочитана, като лоялен и коректен партньор.


Дружеството се представлява от инж. Никола Рангелов в качеството на Управител.

Продукти

Дейността и е насочена към производство и доставка на:


- Неформовани огнеупорни материали:


Високоалумоокисни набивни маси - НИКРАМ, Огнеупорни бетони - УМИКАСТ, Огнеупорни мертели - шамотен, високоалумоокисен, корундо-циркониев, магнезитов, хроммагнезитов. Сред продуктите, предлагани от фирмата, са още Корундо-циркониев огнеупорен бетон: Боксито-корундов огнеупорен бетон, Бокситов огнеупорен бетон, Силиманитов огнеупорен бетон, Топлоизолационни огнеупорни бетони, хромитови пясъци за засипка на шибърни затвори, огнеупорни фракции и др.

 

- Формовани огнеупорни материали:

 

Изделия за сифонно разливане на стоманата-горни и долни стакани, гнездови камъни, челни и странични фасонни тухли за разливни кофи, купелационни пещи, муфели, тигли и други.

 

Рефран ЕООД - Формовани огнеупорни материали


- Прахообразни смеси за металолеенето:

 

Прахообразни смеси за непрекъснато разливане на стомана. В зависимост от предназначението си смесите се разделят на две групи:


І ГРУПА. В нея се включват прахообразни смеси за кристализаторите на машините за непрекъснато разливане на стомана - Ликвотерм S - за непрекъснато разливане на сляби и Ликвотерм В - за непрекъснато разливане на блуми и сортови заготовки.


ІІ ГРУПА. В тази група са прахообразни смеси за междинните кофи на машините за непрекъснато разливане на стомана - Ликвотерм ТН - за топли междинни кофи и Ликвотерм Т - универсална за топли и студени междинни кофи.

 
- Огнеупорни фракции:


Алумосиликатни и основни огнеупорни фракции с постоянен гранулометричен състав и химически свойства.

 
- Изолационни материали:


Изолационна защитна обмазка ИЗОЛА-РС - Високотехнологична, безазбестова обмазка за защита на топлинно изолирани тръбопроводи, котли, реактори и други термично натоварени агрегати и съоръжения.

 
- Сухи строителни смеси: 


Ликвопласт - служи за залепване и шпакловане на топлоизолационни системи от пенополистирол, минерална вата и други.


Ликвотеридеален за залепване на теракотови, фаянсови,мраморни, гранитогрес, гранитни, мозаечни плочи; за зидане и шпакловане на газобетонни блокчета.


Ликвозид - материал за зидане и шпакловане на газобетонни блокчета.


Ликвошпатшпакловъчна маса (кит) подходяща за стени на циментова основа.

 

Рефран ЕООД фокусира дейността си върху качеството на предлаганите продукти и услуги, характеризиращи се с висока надеждност и функционалност.

 

Член е на Българската асоциация на металургичната индустрия  в категория ОГНЕУПОРНО ПРОИЗВОДСТВО.

 

Контакти

РЕФРАН ЕООД

София, ул. Пирински проход №37 вх. А
029589921, 028591633
0898753232, 0898753229, 0897817632