BGRegistar.com

Ресторант Слатина

Информация

ресторант слатинаФолк клуб и Ресторант Слатина е заведение в град София.

 

Екипът от професионалисти, зает във Фолк клуб и Ресторант Слатина се стреми да задоволи високите очаквания и изисквания на своите клиенти. Обръща се специално внимание на детайла.

 

Местоположението на Фолк клуб и Ресторант Слатина е на комуникативно място. Заведението е подходящо за обяд, вечеря и за посрещане на лични празници.

 

ресторант слатинаВ менюто, което се предлага преобладават традиционните български ястия. Можете да избирате ястия и специалитети и от веропейската и средиземноморската кухня. Кулинарите, които приготвят храната са опитни майстори-готвачи, прочули уменията си отвъд границите на Балканите.

 

 

 

Във Фолк клуб и Ресторант Слатина за Вас се организират Сватби, Кръщенета, Рождени дни, Фирмени партита и други чествания.

 

 

 

 

ресторант слатинаПри организирането на честване в Ресторанта, по желание на гостите, се ангажират български народни групи, които изнасят атрактивно представление.

 

 

 

В Ресторанта гостуват актуалните поп фолк изпълнители. Предлагат се куверти, за които информация можете да откриете, на сайта на Фолк клуб и Ресторант Слатина.

 

 

 

„Най-доброто място за Вашето забавление.“

 

Контакти

Ресторант Слатина

София, ул. Гео Милев 167
028709174
0884200140