BGRegistar.com

Ресторант Севън Сенс

безупречно и бързо обуслужване софия, безупречно обуслужване и конкурентни цени софия, вкусни български специалитети младост 1, голямо разнообразие от ястия и специалитети софия, залог за неповторим вкус на всяко ястие софия, залог за неповторим вкус на ястията софия, любим ресторант в младост 1, обслужване на високо професионално ниво софия, подходящо място за среща с приятели в младост 1, предпочитан ресторант в младост 1, предпочитано заведение в младост 1, прекрасно и уютно заведение в софия, препоръчан ресторант в младост 1, ресторант севън сенс, ресторант севън сенс младост 1, ресторант севън сенс софия, спецалиети с неповторим вкус младост 1, традиционната българска кухня в софия, уникално приготвени ястия в софия, уютно местенце за любителите на вкусната храна, ястия от българската кухня в софия, ястия с неповторим вкис младост 1

Информация

Информация

Ресторант Севън Сенс София, Младост 1Ресторант Севън Сенс е едно прекрасно и уютно местенце за любителите на вкусната и разнообразна храна в столицата. Отварило врати, за да посрещне своите гости и им предложи уют, топлина, гостоприемство и разнообразие от кулинарни изкушения.

 

Намира се в ж.к. Младост 1, бул. Андрей Сахаров 14Б и предлага голямо разнообразие от ястия и специалитети, безупречно и бързо обуслужване и конкурентни цена.


Разнообразното меню съдържа ястия от българската кухня, свежи салати, пици, вегетариански, рибни и месни ястия, вкуно приготвени картофки, хапки и много други специалитети.


Залог за неповторим вкус на всяко от ястията е използването единствено и само на пресни и качествени продукти.

 

В ресторант Севън Сенс се ценят истинските неща, традициите и вниманието към детайлите. С индивидуален подход се изготвят специални пакетни предложения за Вашите лични и фирмени поводи. Организират се рождени и имени дни, коледни партита, балове и юбилеи.


Екипът на заведението не прави компромис с високото ниво на обслужване, което предоставя на клиентите си. Обръща се сериозно внимание на детайлите и вкуса на всяко ястие.

 

Ресторант Севън Сенс разполага с закрита част и красива лятна градина, с много цветя и зеленина, истински оазис в големия град, идеално място за разхлада и отмора през горещите летни дни, предоставяща възможност за приятна и романтична кулинарна наслада за вашето семейно тържество, фирмено парти или личен празник.

 

Обстановката е уютна, подходяща за среща с приятели, почивка, вкусен обяд или вечеря.


Елате, опитайте и се насладете на уникално приготвените ястия, вкусна скара, селектирани вина, маркови напитки, носещи добро настроение за Вас и вашите приятели.


Заповядайте и се уверете в това!

 

Работно време:

от 10:00 ч. до 23:00 ч.

 

 

ресторант с красива градина софия

Контакти

Ресторант Севън Сенс

София, ж.к. Младост 1, бул. Андрей Сахаров 14 Б
0884981207, 0877531934